gaby57 Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Multumesc, este ce cautam . Link spre comentariu
kog Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 ma poate ajuta cineva cu o schema pentru Darclee 5 S643A2? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 viewtopic.php?f=183&t=109144 Link spre comentariu
gaby57 Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 Salut ,am nevoie de schema radioului Philips 43c ,dar nu cea de pe electrotanya Link spre comentariu
atilalukinich Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 Buna seara,poate asta se potriveste Link spre comentariu
gaby57 Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Schema asta o am ,oricum multumesc. Link spre comentariu
Flor Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Stimati forumisti, am gasit un superb Saba Bodense Automatik 3D. Se pare ca e nascut prin 1957...Initial canta pe UKW-ele, hi, hi, ba chiar si cauta posturile, dar dupa ce l-am luat si adus la mine, mi-a mai mers doar cateva minute apoi a inceput sa arda siguranta generala...Pesemne regreta parasirea domiciului unde zacea in liniste si faptul ca va fi repus la munca, hi, hi...Desi azi nu am avut la mine decat telefonul, deci poza este cum este, nu ma pot abtine sa nu o postez...Din prima se vede ca are antena de ferita rupta si chiar bobinele de pe ele.Dar asta-i boala cu leac, mai ales ca am gasit un baston de ferita de dimensiuni asemanatoare, zic eu..Iar pt bobine, am pus deja ochii pe o lita de RF din alta mortaciune, de fapt un RCas modern, cu CD, dar distrus....Asa ca de maine incep cu sapatul per traseul clasic, traf, redresor, 'dragutii' de conzi de filtraj, etc, s.a.m.d.p.Ambele ate de scala sunt OK si actioneaza adecvat. Iar carcasa de lemn arata si ea OK. Ce nu am retinut daca "lucra" ochiul magic, dar ii vine si lui timpul...De aceea, as aprecia daca cineva are schema lui, ar posta-o aici sau mi-ar trimite-o pe MP. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Asta am gasit, nu sunt sigur daca e chiar ce cauti.A fost necesar sa reduc imaginea pentru a fi acceptata. Link spre comentariu
Flor Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 iulidan2La prima impresie pare ce mi-am dorit. Cand o sa ajung langa "mort" o sa fiu sigur si o sa va confirm.Oricum va raman indatorat pt bunavointa arata mie. Va sunt recunoscator. Si sper sa am ocazia sa ma revansez cat mai repede. Link spre comentariu
radianr Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Stimati forumisti, am gasit un superb Saba Bodense Automatik 3D. Se pare ca e nascut prin 1957...Initial canta pe UKW-ele, hi, hi, ba chiar si cauta posturile, dar dupa ce l-am luat si adus la mine, mi-a mai mers doar cateva minute apoi a inceput sa arda siguranta generala...Pesemne regreta parasirea domiciului unde zacea in liniste si faptul ca va fi repus la munca, hi, hi...Desi azi nu am avut la mine decat telefonul, deci poza este cum este, nu ma pot abtine sa nu o postez...Din prima se vede ca are antena de ferita rupta si chiar bobinele de pe ele.Dar asta-i boala cu leac, mai ales ca am gasit un baston de ferita de dimensiuni asemanatoare, zic eu..Iar pt bobine, am pus deja ochii pe o lita de RF din alta mortaciune, de fapt un RCas modern, cu CD, dar distrus....Asa ca de maine incep cu sapatul per traseul clasic, traf, redresor, 'dragutii' de conzi de filtraj, etc, s.a.m.d.p.Ambele ate de scala sunt OK si actioneaza adecvat. Iar carcasa de lemn arata si ea OK. Ce nu am retinut daca "lucra" ochiul magic, dar ii vine si lui timpul...De aceea, as aprecia daca cineva are schema lui, ar posta-o aici sau mi-ar trimite-o pe MP. Multumesc anticipat. http://www.oldradio.de/wiki/index.php/S ... omatic_3DS Link spre comentariu
Flor Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Ii multumesc si lui radianr pt bunavointa. Mai e putin pana la weekend si de abia astept sa ma "bat" cu mortulIntre timp am mai pozat capacul spate... Link spre comentariu
radianr Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Poate sa ma ajute cineva cu schema de la radio "HORNYPHONE W450/IA Diplomat" ? Este echipat cu lampile: UCH42, UAF 42, UBC41, UL41 SI UY41.Multumesc. Link spre comentariu
Grigorescu Mihnea Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 Am gasit intamplator situl de mai jos. Se gasesc acolo si schemele multor aparate in special Philips, dar nu numai. M-am gandit ca poate fi util. http://www.nvhr.nl/frameset.htm?&ContentFrame Numai bine. Link spre comentariu
radianr Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Am gasit intamplator situl de mai jos. Se gasesc acolo si schemele multor aparate in special Philips, dar nu numai. M-am gandit ca poate fi util.http://www.nvhr.nl/frameset.htm?&ContentFrameNumai bine.Multumesc pentru intentie. Stiam acest site, dar nu are schema pe care o caut. Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Lasa adresa de mail in PM si'ti trimit. http://www.capeoldradio.com/cor_sld_shw.php Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum