Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Solicitari scheme aparatura vintage

Vizitator coric66

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Stimati forumisti, am gasit un superb Saba Bodense Automatik 3D. Se pare ca e nascut prin 1957...Initial canta pe UKW-ele, hi, hi, ba chiar si cauta posturile, dar dupa ce l-am luat si adus la mine, mi-a mai mers doar cateva minute apoi a inceput sa arda siguranta generala...Pesemne regreta parasirea domiciului unde zacea in liniste si faptul ca va fi repus la munca, hi, hi...Desi azi nu am avut la mine decat telefonul, deci poza este cum este, nu ma pot abtine sa nu o postez...Din prima se vede ca are antena de ferita rupta si chiar bobinele de pe ele.Dar asta-i boala cu leac, mai ales ca am gasit un baston de ferita de dimensiuni asemanatoare, zic eu..Iar pt bobine, am pus deja ochii pe o lita de RF din alta mortaciune, de fapt un RCas modern, cu CD, dar distrus....Asa ca de maine incep cu sapatul per traseul clasic, traf, redresor, 'dragutii' de conzi de filtraj, etc, s.a.m.d.p.Ambele ate de scala sunt OK si actioneaza adecvat. Iar carcasa de lemn arata si ea OK. Ce nu am retinut daca "lucra" ochiul magic, dar ii vine si lui timpul...De aceea, as aprecia daca cineva are schema lui, ar posta-o aici sau mi-ar trimite-o pe MP. Multumesc anticipat.

post-1240-139829650569_thumb.jpg

Link spre comentariu

iulidan2La prima impresie pare ce mi-am dorit. Cand o sa ajung langa "mort" o sa fiu sigur si o sa va confirm.Oricum va raman indatorat pt bunavointa arata mie. Va sunt recunoscator. Si sper sa am ocazia sa ma revansez cat mai repede.

Link spre comentariu

Stimati forumisti, am gasit un superb Saba Bodense Automatik 3D. Se pare ca e nascut prin 1957...Initial canta pe UKW-ele, hi, hi, ba chiar si cauta posturile, dar dupa ce l-am luat si adus la mine, mi-a mai mers doar cateva minute apoi a inceput sa arda siguranta generala...Pesemne regreta parasirea domiciului unde zacea in liniste si faptul ca va fi repus la munca, hi, hi...Desi azi nu am avut la mine decat telefonul, deci poza este cum este, nu ma pot abtine sa nu o postez...Din prima se vede ca are antena de ferita rupta si chiar bobinele de pe ele.Dar asta-i boala cu leac, mai ales ca am gasit un baston de ferita de dimensiuni asemanatoare, zic eu..Iar pt bobine, am pus deja ochii pe o lita de RF din alta mortaciune, de fapt un RCas modern, cu CD, dar distrus....Asa ca de maine incep cu sapatul per traseul clasic, traf, redresor, 'dragutii' de conzi de filtraj, etc, s.a.m.d.p.Ambele ate de scala sunt OK si actioneaza adecvat. Iar carcasa de lemn arata si ea OK. Ce nu am retinut daca "lucra" ochiul magic, dar ii vine si lui timpul...De aceea, as aprecia daca cineva are schema lui, ar posta-o aici sau mi-ar trimite-o pe MP. Multumesc anticipat.

http://www.oldradio.de/wiki/index.php/S ... omatic_3DS
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări