Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Solicitari scheme aparatura vintage

Vizitator coric66

Postări Recomandate

Vizitator ovi_vl

buna ziua...as dori si eu urmatoarele scheme pentru radiourile pe tuburi CARMEN 2 si ORION...va rog nu aruncati cu pietre :speriat nu prea ma descurc cu functia search..chiar am incercat sa caut dar nu am gasit nimic relevant... va multumesc!

Link spre comentariu

mersi iora si rilev....se pare ca exista mai multe revizii la traviata...eu am o schema care are alte valori de componente la partea de amplificare si coincide cu valorile de pe radioul meu...asta este alta revizie ...le voi pastra si pe acestea ..mersi inca odata

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Are cineva posibilitatea sa procure schema si manualul de service de la Saba Villingen 16 ? Trebuie reacordat etajul UKW inapoi in 88-104 si montata ata la scala UKW...Multumesc anticipat , Victor

Link spre comentariu

Are cineva posibilitatea sa procure schema si manualul de service de la Saba Villingen 16 ? Trebuie reacordat etajul UKW inapoi in 88-104 si montata ata la scala UKW...Multumesc anticipat , Victor

Link spre comentariu

Multumesc pentru schema ! Dar ata la scala...nu am reusit sa inteleg cum se monteaza ...poate ca totusi un caiet service pentru Saba Villingen 16 ar lamuri problema definitiv .Sper in continuare in ajutorul Dvoastra !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări