Dumitrache_S Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Multumesc Am schimbat ECH81 si functioneaza , dar nu a avut difuzoarele trebuie sa pun doua de 4ohmi ?(eu am pus unul de 8ohmiStima Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 buna ziua...as dori si eu urmatoarele scheme pentru radiourile pe tuburi CARMEN 2 si ORION...va rog nu aruncati cu pietre nu prea ma descurc cu functia search..chiar am incercat sa caut dar nu am gasit nimic relevant... va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 CARMEN 2Îmi pare rău, am doar Carmen3, dar, din amintiri, deosebirea era doar la aspectul exterior.Orion...care dintre ele? Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Lasa mail in PM si ... trimit ORION_R_4400. Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Lasa mail in PM si ... trimit ORION_R_4400.orion asta BR301 http://www.google.ro/imgres?um=1&hl=ro& ... s:20,i:296cred ca am gasit...postez si pentru altii care mai au nevoie:orion br 301.pdf Link spre comentariu
Tarabostes Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Salutare colegi forumisti.Ca sa nu mai deschid un nou topic l-as ruga pe userul MsCristian 171,sa posteze daca binevoieste schema de la radioreceptorul sau de aici http://www.youtube.com/watch?v=YQaDArNcWV4. Multumesc anticipat si ma scuzati daca am postat gtresit.Multa stima. Link spre comentariu
battobataaree Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 salutare!..caut si eu o schema de la radio traviata 2 cat mai mare,preferabil pdf..va multumesc! Link spre comentariu
Relav Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Daca vrei schema in format mai mare scrie-mi pe pm. Link spre comentariu
iora Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 salutare!..caut si eu o schema de la radio traviata 2 cat mai mare,preferabil pdf..va multumesc! Link spre comentariu
gigiones Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 va salut, un caiet service pentr Solo 500 se mai gaseste pe la cineva !/? Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Gasiti schema si alte date despre RR SOLO 500 la pagina 51 din cartea NOMENCLATORUL DE PRODUSE SI PIESE DE SCHIMB TEHNOTON cu stima Soldan. Link spre comentariu
battobataaree Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 mersi iora si rilev....se pare ca exista mai multe revizii la traviata...eu am o schema care are alte valori de componente la partea de amplificare si coincide cu valorile de pe radioul meu...asta este alta revizie ...le voi pastra si pe acestea ..mersi inca odata Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Are cineva posibilitatea sa procure schema si manualul de service de la Saba Villingen 16 ? Trebuie reacordat etajul UKW inapoi in 88-104 si montata ata la scala UKW...Multumesc anticipat , Victor Link spre comentariu
radianr Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Are cineva posibilitatea sa procure schema si manualul de service de la Saba Villingen 16 ? Trebuie reacordat etajul UKW inapoi in 88-104 si montata ata la scala UKW...Multumesc anticipat , Victor Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Multumesc pentru schema ! Dar ata la scala...nu am reusit sa inteleg cum se monteaza ...poate ca totusi un caiet service pentru Saba Villingen 16 ar lamuri problema definitiv .Sper in continuare in ajutorul Dvoastra ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum