hpavictor Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Se pare că cea mai performantă soluție o reprezinta in prezent TPA-ul , este un amplificator de căști cu o combinație optimă de reacție negativă globală în tensiune cu una în curent .Reacția în curent are rolul de compensare a variației impedanței căștilor în funcție de frecvența redată , dar în varianta de tipul circuitului integrat .Eu nu pot să apreciez decât soluția tehnică , dacă ar fi fost realizat un echivalent functional cu componente discrete totul era perfect ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Cateva idei , culese de pe net : Link spre comentariu
Haralambie Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) Recomand Vioelectric (cel putin V181 cu care m-am jucat). Sunt superbe. Editat Noiembrie 30, 2016 de Predator Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Era să fac atac cerebral înainte de vreme , dar cu ultimele puteri am avut prezența de spirit să verific semnalarea ta cu Google Search ... sunt linistit , e o simpla coincidență de nume și atât .Apreciez efortul tău în mod deosebit și îți mulțumesc pentru pont . Link spre comentariu
Vizitator ManelistuVintigi Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Recomand Vioelectric (cel putin V181 cu care m-am jucat). Sunt superbe. In sfarsit cineva care a inteles ca ne5534 nu e de aruncat. Vorba lui Self: Muzica inregistrata timp de cateva decenii aproape exclusiv pe console continand zeci si sute de ne5534 , nu ma putem s-o ascultam astazi decat pe operationale ultrarapide si fara pic de distorsiuni...care sa ne reveleze... ce: muzica trasa ""prost"", in conditii neigiofile? Ne5534 e unul din putinele operationale cu conserva deschisa, in care poti umbla si schimba ce doresti;FIE ETAJUL DE INTRARE, FIE VAS-UL FIE ETAJUL DE IESIRE. Cu toate astea putini simt nevoia sa schimbe ceva daca stiu cum sa-l foloseasca. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Nu e bun din punctul de vedere al marketingului mincinos , deoarece nu se poate justifica sub nicio formă prețul astronomic cerut pe un produs oarecare ... Link spre comentariu
Haralambie Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) Am vazut tot felul de experti ce schimba NE-urile din diverse amplificatoare de microfon, aduce plus pe voce sustin dansii. Era să fac atac cerebral înainte de vreme , dar cu ultimele puteri am avut prezența de spirit să verific semnalarea ta cu Google Search ... sunt linistit , e o simpla coincidență de nume și atât .Apreciez efortul tău în mod deosebit și îți mulțumesc pentru pont . Haha, vezi ca le spune si HPA. Violectric HPA V181 Editat Noiembrie 30, 2016 de Predator Link spre comentariu
lutza2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Frumoase ampli dar costa cam mult. Stie cineva daca opamp-urile in capsula metalica sunt superioare celor in plastic ? Vreau sa comand LME49720 si vad ca se fabrica si in capsula metalica. Link spre comentariu
Shambala Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Au posibilitatea sa disipe o putere mai mare, pot primi si radiator si pot fi cuplate termic daca ar avea sens; in rest schema electrica interna este identica. Link spre comentariu
lutza2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 O sa fie conectat la intrarea unui LME49600. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Mai sint si ecranate. Link spre comentariu
lutza2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Adevarul e ca astept sa vina opa2134 si NE5532. La 5534 nu m-am gandit, adevarul e ca sunt cata frunza , cata iarba, vorba poetului. Asa discutii frumoase pe net am vazut relativ la muses01, dar e prea scump. Aveti o schema buna , verificata cu ne5534 ? Link spre comentariu
Shambala Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Daca nu sunt pb. cu drepturile de autor, postati schemele pe forum. Sa fie de folos si altora. Link spre comentariu
lutza2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Mai am OP27, dar asta e mai vechi. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 19, 2017 Partajează Postat Aprilie 19, 2017 (editat) Se pare că cea mai performantă soluție o reprezinta in prezent TPA-ul , este un amplificator de căști cu o combinație optimă de reacție negativă globală în tensiune cu una în curent .Reacția în curent are rolul de compensare a variației impedanței căștilor în funcție de frecvența redată , dar în varianta de tipul circuitului integrat .Eu nu pot să apreciez decât soluția tehnică , dacă ar fi fost realizat un echivalent functional cu componente discrete totul era perfect ! http://pavouk.org/hw/audiosystem20/tpa6120a2.html sau http://pavouk.org/hw/audiosystem20/lme49600.html Lectura placuta ! Editat Aprilie 19, 2017 de Victor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum