Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare amplificator casti

Postări Recomandate

Se pare că cea mai performantă soluție o reprezinta in prezent TPA-ul , este un amplificator de căști cu o combinație optimă de reacție negativă globală în tensiune cu una în curent .Reacția în curent are rolul de compensare a variației impedanței căștilor în funcție de frecvența redată , dar în varianta de tipul circuitului integrat .Eu nu pot să apreciez decât soluția tehnică , dacă ar fi fost realizat un echivalent functional cu componente discrete totul era perfect !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 88
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator ManelistuVintigi

Recomand Vioelectric (cel putin V181 cu care m-am jucat). Sunt superbe.

In sfarsit cineva care a inteles ca ne5534 nu e de aruncat.

Vorba lui Self:

Muzica inregistrata timp de cateva decenii aproape exclusiv pe console continand zeci si sute de ne5534 , nu ma putem s-o ascultam astazi decat pe operationale ultrarapide si fara pic de distorsiuni...care sa ne reveleze... ce: muzica trasa ""prost"", in conditii neigiofile?

Ne5534 e unul din putinele operationale cu conserva deschisa, in care poti umbla si schimba ce doresti;FIE ETAJUL DE INTRARE, FIE VAS-UL FIE ETAJUL DE IESIRE.

Cu toate astea putini simt nevoia sa schimbe ceva daca stiu cum sa-l foloseasca.

Link spre comentariu

Am vazut tot felul de experti ce schimba NE-urile din diverse amplificatoare de microfon, aduce plus pe voce sustin dansii.

Era să fac atac cerebral înainte de vreme , dar cu ultimele puteri am avut prezența de spirit să verific semnalarea ta cu Google Search ... sunt linistit , e o simpla coincidență de nume și atât :) .
Apreciez efortul tău în mod deosebit și îți mulțumesc pentru pont .

Haha, vezi ca le spune si HPA. Violectric HPA V181 :limb:

Posted Image

Editat de Predator
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Se pare că cea mai performantă soluție o reprezinta in prezent TPA-ul , este un amplificator de căști cu o combinație optimă de reacție negativă globală în tensiune cu una în curent .Reacția în curent are rolul de compensare a variației impedanței căștilor în funcție de frecvența redată , dar în varianta de tipul circuitului integrat .Eu nu pot să apreciez decât soluția tehnică , dacă ar fi fost realizat un echivalent functional cu componente discrete totul era perfect !

http://pavouk.org/hw/audiosystem20/tpa6120a2.html

sau

http://pavouk.org/hw/audiosystem20/lme49600.html

Lectura placuta !

Editat de Victor
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări