Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare amplificator casti

Postări Recomandate

Detin si eu un amplificatir de casti cu tpa6120 si reglaj digital al volumului realizat cu cs3310 (un proiect de pe diyaudio.com). Suna SUPERB pe niste casti sennheisser hd201. Nu sunt audiofil insa sunetul este foarte dinamic; pur si simplu am impresia ca sunt la un concert live.Prima piesa ascultata pe el a fost Carmina Burana (flac) de pe telefonul mobil; pur si simplu mi s-a facut pielea gaina.Din pacate nu am ascultat pentru comparatie alte amplificatoare de casti (doar cele incorporate in telefonul mobil si placa de sunet de la laptop).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 88
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Probabil ca tpa-ul este cea mai profi solutie mai ales ca nu e prima oara cand aud lucruri foarte pozitive despre acest integrat, nemaipomenind nimic de faptul ca @Catalin_C impinge fostex-uri coaxiale in  boxe de un metru cub cu un astfel de integrat!!!

Nu am incercat sa fac glume proaste ...Eram doar curios daca e posibil ca oscilatii ultrasonore foarte inalte sa ajunga la urechea noastra  prin intermediul unor casti.

Link spre comentariu

Postarile mele erau legate de LM6172, care e "high speed", nu  "high fidelity" si nu de TPA6120.

Credeam ca sesebe a inteles... daca nu, imi pare rau.  

Uite, asa de amuzament, un receptor cu amplificare directa si detectie cu dioda, pt. unde lungi, medii si scurte cu dansul:

Posted Image

Editat de lukeme
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări