vlad228 Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Detin si eu un amplificatir de casti cu tpa6120 si reglaj digital al volumului realizat cu cs3310 (un proiect de pe diyaudio.com). Suna SUPERB pe niste casti sennheisser hd201. Nu sunt audiofil insa sunetul este foarte dinamic; pur si simplu am impresia ca sunt la un concert live.Prima piesa ascultata pe el a fost Carmina Burana (flac) de pe telefonul mobil; pur si simplu mi s-a facut pielea gaina.Din pacate nu am ascultat pentru comparatie alte amplificatoare de casti (doar cele incorporate in telefonul mobil si placa de sunet de la laptop). Link spre comentariu
balanelsimiaunel Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Probabil ca tpa-ul este cea mai profi solutie mai ales ca nu e prima oara cand aud lucruri foarte pozitive despre acest integrat, nemaipomenind nimic de faptul ca @Catalin_C impinge fostex-uri coaxiale in boxe de un metru cub cu un astfel de integrat!!! Nu am incercat sa fac glume proaste ...Eram doar curios daca e posibil ca oscilatii ultrasonore foarte inalte sa ajunga la urechea noastra prin intermediul unor casti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Constructia urechii interne nu permite, altfel ascultai deja posturile de unde lungi sau medii, direct, fara radioreceptor... Link spre comentariu
balanelsimiaunel Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 (editat) N-ai auzit de tipul cu maseaua de aur care asculta un post de radio in paris fara radioreceptor?Asta se intampla acu vreo cateva zeci de ani... Editat Iulie 28, 2016 de balanelsimiaunel Link spre comentariu
lutza2 Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 The YAHA amp. Io p-asta o sa-l fac cand gasesc lampa. Link spre comentariu
lukeme Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 (editat) Postarile mele erau legate de LM6172, care e "high speed", nu "high fidelity" si nu de TPA6120. Credeam ca sesebe a inteles... daca nu, imi pare rau. Uite, asa de amuzament, un receptor cu amplificare directa si detectie cu dioda, pt. unde lungi, medii si scurte cu dansul: Editat Iulie 29, 2016 de lukeme Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Ok, scuze atunci,...... numai ca nu ma pot abtine sa nu comentez: schema postata este pt un amplificator current mode nu voltage mode cum este LM6172. Link spre comentariu
lukeme Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Adica cu reactie in curent, nu in tensiune... da. Link spre comentariu
electronunervos Postat August 1, 2016 Autor Partajează Postat August 1, 2016 Voi merge pe tpa6120 Sunt sigur ca va face casa buna cu PC350-urile Link spre comentariu
sesebe Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Daca vrei pot sa-ti extrag cablajul pt single layer folosit la teste la DAC-ul meu. Este deja testat. Link spre comentariu
ratza Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Ar trebui să fie şi al meu pe undeva prin PC, doar că e dublu strat. Link spre comentariu
sesebe Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Dublu strat se gasesc mai multe variante pe net, chiar si simplu strat, dar nu stii cit de functionale sint. Al meu stiu ca merge bine si e si simplu strat. Am si o varianta dublu strat pe care o folosesc pe cablajul "de fabrica". Link spre comentariu
VAX Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Integratele astea au finalul in clasa B sau AB. Cel mai bine merg finalele in clasa A, cu reactie negativa locala si globala, cu distorsiuni infime la semnal mic. Incercati sa construiti un amplificator de tipul asta, cu componente discrete. Gasiti scheme pe net. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 http://www.hifi-stereo.eu/forum/viewtopic.php?f=4&t=2083 Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Ca sa mai indrept atentia spre scopul topicului, eu recomand un amplificator de casti in genul la cel din link: http://www.head-fi.org/t/178634/mini-portable-amplifier-with-discrete-diamond-buffers/15 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum