Vizitator PECSI STEFAN Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Salut tuturor!Un tv crt,de 48 diagonala imi da de furca,nu prinde canalele,ar vrea sa intre ceva,cind se da cautare,dar nu intra corect imagine,sunet nu am,numai un sisiit,si cind il opresc la un post,se duce imaginea si in verticala si in orizontala,de la semireglabilul de pe placa nu se poate opri.Aveti idee ca ce ar putea avea?Integratul TDA 8305 ám vrut sa o schimb,dar n-am,TDA 3592A ám,sa-l schimb acela?Multumesc anticipat! Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Posibil CAF aiurea.Este acolo(banuiesc ca este sasiu indiana)un cond de 2,2uF in zona 8305 care are pinii departati.Schimba-l Link spre comentariu
Vizitator PECSI STEFAN Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Multumesc mult,am sa incerc ,ce imi spuneti,am sa mai revin. Link spre comentariu
Vizitator PECSI STEFAN Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Era unul de 4,7 ,nu de 2,2,am schimbat mai multe,in aceea zonă,dar nici o schimbare.Poate fii oare chiar jungla,Tda 8305? Link spre comentariu
Vizitator PECSI STEFAN Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Multumesc mult pentru ajutor,s-a rezolvat,este un miez cu bobina,in carcasa metalică,lîngă integratul Tda 8305,unde e un condensator de 2,7 nr,styroflex,aceea a trebuit sa invirt de el ,înspre exterior,in sus,are miez subtirel,era decalibrat,au intrat imediat posturile corect si cu sunet!Am folosit o surubelnita din plastic! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum