catamaran Postat Iulie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2016 Gata, le-am schimbat si pe alea! Norocul meu cu voi ca va bateti capul cu incepatorii. Aveti grija sa nu ramaneti asa. Link spre comentariu
crmn1 Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 (editat) daca le pune la loc o sa fie o mare dracovenie ori vor merge bine un timp ori nu mai lucreaza prin rezistenta care o aveau si atunci tot vecinul o sa vina sa ceara explicatii de ce ai dat 150 ? de ce a murit capra? samd. spalate cu vecinul pe cap noi ca electronisti te-am ajutat.( regula nr1 nu regula si nu repara in sat sau in bloc se va duce vestea) Editat Iulie 28, 2016 de crmn1 Link spre comentariu
catamaran Postat Iulie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2016 Co-rect! Le-am pus la loc dar au trecut in continuare prin dioda aia care era in paralel cu rezistenta si atunci vecinu” a zis ca-ti da el 150 ca sa-ti bati capul (spalat) cu incepatorii. Spalat si batut in cap cu incepatorii, electronic. Are dreptate @ Harhas Florin: „a ajuns forumul acesta de ripa mai are un an si imi bag ceva in el daca mai continua asa ”. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum