catamaran Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Buna ziua,Televizorul, dupa cateva minute de functionare buna, se blocheaza pe o imagine. Sonorul continua sa functioneze corect dar pe ecran ramane o imagine fixa. Se intampla pe toate canalele. Daca apas tasta ”MENU”, pe telecomanda, se deblocheaza instantaneu dar dupa un timp se reblocheaza, evident, pe o alta imagine. De asemenea daca schimb canalul functioneaza pe noul canal... pana la o noua blocare.Va rog... un sfat. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 (editat) pare defect de panel,deci cod display panel,cred ca daca este torsionat are tendinte de revenire Editat Iulie 24, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
crmn1 Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 nu ai specificat daca se blocheaza pe o imagine clara ca si cand ar fi stop cadru sau o imagine manjita. conteaza acest lucru.mai bine pune o poza sau explica mai detaliat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Ce tip de display are tv-ul? Link spre comentariu
catamaran Postat Iulie 25, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2016 Buna dimineata. Multumesc mult pentru raspunsuri.Televizorul l-amprimit de la un vecin care s-a saturat de el si si-a cumparat unul nou. Nu a umblat nimeni in el. Acum am reusit si l-am pus pe o antena (cablu UPC)buna. Imaginea este foarte buna dar tv-ul are niste simptome ciudate. Se blocheaza pe o imagine CLARA. Dupa un timp isi revine dar... afiseaza fara nici o comanda sectiunea ”MENU” si se muta tot fara comanda in fiecare subcapitol din ”MENU”. Mai bine pun niste poze: Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Incearca sa deconectezi tastatura sa vezi daca mai apare MENIU !! Link spre comentariu
catamaran Postat Iulie 25, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2016 Ce tastatura sa deconectez? Când baleaza pe capitolele din ”MENU” nu se blocheaza imaginea. Dupa ce trece de cateva ori prin ”MENU”, functioneaza normal, cca. un minut dupa care afiseaza in coltul din dreapta sus o eticheta cu continutul, de exemplu,” TVR1/3/PAL/(B/G)” iar in coltul din stanga jos simbolul pentru ”WIDE MODE” si in acel moment ingheata imaginea clara timp de cca. 25 de secunde. Sonorul curge normal. Dupa asta functioneaza iarasi normal apoi intra in ”MENU” si o ia de la capat. Link spre comentariu
crmn1 Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 si totusi insist si eu sa deconectezi tastatura, este chiar asa greu? este una din variante dar este plauzibila. succes Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 si totusi insist si eu sa deconectezi tastatura, este chiar asa greu? este una din variante dar este plauzibila. succes De ce sunteti asa daca omul nui depanator voi ii cereti imposibilul sa va fie rusine la obraz Ce tastatura sa deconectez? Când baleaza pe capitolele din ”MENU” nu se blocheaza imaginea. Dupa ce trece de cateva ori prin ”MENU”, functioneaza normal, cca. un minut dupa care afiseaza in coltul din dreapta sus o eticheta cu continutul, de exemplu,” TVR1/3/PAL/(B/G)” iar in coltul din stanga jos simbolul pentru ”WIDE MODE” si in acel moment ingheata imaginea clara timp de cca. 25 de secunde. Sonorul curge normal. Dupa asta functioneaza iarasi normal apoi intra in ”MENU” si o ia de la capat. Dul Domnule odata la un atelier ce mama dracului ma faceti sa vorbesc prostii a ajuns forumul acesta de ripa mai are un an si imi bag ceva in el daca mai continua asa Link spre comentariu
crmn1 Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 (editat) cred tot ce spuneti dl florin dar de multe ori bagi pe undeva si iese pe altundeva. la dorel ma refer.degeaba-i spui probabil ajutorul trebuie batut cu ciocanul.ca daca la luat de la vecinul deh ca tot romanul vrea sa-l repare nu stie ca daca vecinul e mai destept arunca in curtea sa un aparat stricat ca sa-i ocupe tot timpul incercand sa-l repare. Editat Iulie 25, 2016 de crmn1 Link spre comentariu
catamaran Postat Iulie 26, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2016 Multumesc mult. Ati avut dreptate, dupa ce i-am deconectat tastatura, a functionat perfect. Sunteti dibaci. Brava la voi! Link spre comentariu
crmn1 Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 si noi va multumim ca ati ascultat macar a2a oara ca daca ma repetam de 3 ori inseamna ca vorbeam singur si eu si colegii mei. succes in continuare poate deveniti electronist si va bateti capul cu incepatorii. Link spre comentariu
catamaran Postat Iulie 26, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2016 Acum, nu stiu ce sa fac: vecinu” care mi-a aruncat televizorul in curte, când a vazut ca functioneaza perfect, il vrea inapoi, ca românu”... Sa-i conectez la loc tastatura si sa-l las sa incerce sa devina electronist? Dar poate ca o sa scrie si el aici si iar va bateti capul cu incepatorii. Sa nu va doara capul de atata bataie. Mai bine ii spun sa-l duca la un atelier. Multumesc inca odata, cu respect.Dorel electronistul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Eu zic parerea mea, schimba si microswitch-urile la tastatura, ca sa fie lucrarea terminata si vecinul cind o veni sa ceara televizorul....... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Da schimba push butoanele si cind vine vecinul spunei ca ai fost cu el in service si a costat reparatia 150 Ron si atunci se lasa pagubas si nui mai trebuie sib asa te faci si tu cu un tv gratis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum