Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Buzzer senzori parcare

Vizitator petro_ionut

Postări Recomandate

Vizitator petro_ionut

Incep prin a-mi cere scuze da nu postez unde trebuie dar am nevoie de ajutor!

Vreau sa inlocuiesc buzerul piezzo sau tot ansamblul din imagine cu un altul sau cu altceva!

Provine de la senzori de parcare auto!

Multumesc!

post-259535-0-58033200-1469365892_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

4

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Păi ce nu te mulțumește la acela ?  Este un buzzer cu oscilator inclus, se găsesc ușor pe la magazine, dar se poate înlocui și cu o jucărie muzicală oarecare, fiindcă e alimentat de obicei cu tensiuni între 5 - 9V

Link spre comentariu

Măsoară tensiunea care apare la bornele lui când funcționează, e posibil să fi pus unul cu tensiune de lucru mai mică și de aceea nu rezistă mult....

Link spre comentariu
Vizitator petro_ionut

Acest buzzer mi-a venit cu tot ansamblul de senzori de parcare, primul nu a mers de la inceput, merge doar cand il "bruscam" sa zic asa, am cerut sa imi mai trimita altul l-am pus si la fel a mers, am inteles, dar as prefera sa il schimb cu un difuzor sau un alt buzzer, fara piezzo!

Link spre comentariu

Nu poți să pui un simplu difuzor, fiindcă buzzerul are generator de ton încorporat.Trebuie tot un buzzer cu oscilator încorporat.Nu am înțeles ce bruscai ca să funcționeze, buzzerul sau unitatea de comandă ? Cam aiurea să nu-ți meargă două buzzere, poate fi o problemă și cu unitatea de comandă.Ai măsurat ce tensiune ai la bornele buzzerului când sună (sau ar trebui să sune) ?

Link spre comentariu
Vizitator petro_ionut

Nu poți să pui un simplu difuzor, fiindcă buzzerul are generator de ton încorporat.Trebuie tot un buzzer cu oscilator încorporat.Nu am înțeles ce bruscai ca să funcționeze, buzzerul sau unitatea de comandă ? Cam aiurea să nu-ți meargă două buzzere, poate fi o problemă și cu unitatea de comandă.Ai măsurat ce tensiune ai la bornele buzzerului când sună (sau ar trebui să sune) ?

Nu am apucat dar am sa masor sa vad si revin!

Link spre comentariu

Încearcă să alimentezi buzzerele cu o sursă separată de 5 - 9V și vezi dacă funcționează bine, cred că ai totuși probleme cu unitatea de comandă..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări