Vizitator petro_ionut Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Incep prin a-mi cere scuze da nu postez unde trebuie dar am nevoie de ajutor! Vreau sa inlocuiesc buzerul piezzo sau tot ansamblul din imagine cu un altul sau cu altceva! Provine de la senzori de parcare auto! Multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Păi ce nu te mulțumește la acela ? Este un buzzer cu oscilator inclus, se găsesc ușor pe la magazine, dar se poate înlocui și cu o jucărie muzicală oarecare, fiindcă e alimentat de obicei cu tensiuni între 5 - 9V Link spre comentariu
Vizitator petro_ionut Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Nu funcționează, am schimbat și cel de-al doilea, dar pur și simplu după o perioada încetează de a mai scoate vre-un sunet! Link spre comentariu
validae Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Măsoară tensiunea care apare la bornele lui când funcționează, e posibil să fi pus unul cu tensiune de lucru mai mică și de aceea nu rezistă mult.... Link spre comentariu
Vizitator petro_ionut Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Acest buzzer mi-a venit cu tot ansamblul de senzori de parcare, primul nu a mers de la inceput, merge doar cand il "bruscam" sa zic asa, am cerut sa imi mai trimita altul l-am pus si la fel a mers, am inteles, dar as prefera sa il schimb cu un difuzor sau un alt buzzer, fara piezzo! Link spre comentariu
validae Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Nu poți să pui un simplu difuzor, fiindcă buzzerul are generator de ton încorporat.Trebuie tot un buzzer cu oscilator încorporat.Nu am înțeles ce bruscai ca să funcționeze, buzzerul sau unitatea de comandă ? Cam aiurea să nu-ți meargă două buzzere, poate fi o problemă și cu unitatea de comandă.Ai măsurat ce tensiune ai la bornele buzzerului când sună (sau ar trebui să sune) ? Link spre comentariu
Vizitator petro_ionut Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Ok, am sa caut pe la magazinele de specialitate, multumesc! Link spre comentariu
Vizitator petro_ionut Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Nu poți să pui un simplu difuzor, fiindcă buzzerul are generator de ton încorporat.Trebuie tot un buzzer cu oscilator încorporat.Nu am înțeles ce bruscai ca să funcționeze, buzzerul sau unitatea de comandă ? Cam aiurea să nu-ți meargă două buzzere, poate fi o problemă și cu unitatea de comandă.Ai măsurat ce tensiune ai la bornele buzzerului când sună (sau ar trebui să sune) ? Nu am apucat dar am sa masor sa vad si revin! Link spre comentariu
Vizitator petro_ionut Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Am măsurat și la intrare am 8v iar la piezo oscilează intre 3v si 8v. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Încearcă să alimentezi buzzerele cu o sursă separată de 5 - 9V și vezi dacă funcționează bine, cred că ai totuși probleme cu unitatea de comandă.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum