Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

convertor de masura 5-20 MA

catax4u

Postări Recomandate

Salut. Se poate face o verificare(si daca da cum?) a unui convertor de masura? Si anume, transforma un nivel de tensiune(provenita de la un redresor care incarca un grup de baterii) in curent in gama 5-20 mA si mai departe merge la un convertor analog-numeric si de aici la partea de comanda. Precizez ca procesul asta se intampla intr-o statie electrica de 110 kV.

Problema este ca nivelul de tensiune de incarcare al grupului de baterii este masurat eronat. Banuiala ar fi acest convertor, insa am o rezerva pt ca sunt 2 astfel de dispozitive si mi se pare dubios  sa se defecteze ambele in acelasi timp. Sunt 2 pt ca sunt 2 grupuri de baterii. Aceste grupuri de baterii alimenteaza protectia statiei de 110 kV.

Problemele au aparut in momentul schimbarii unuia dintre redresoare(initial redresoarele au fost de acelasi tip).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catax4u

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări