Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

s5 răspunde singur la apel când îl iau în mână

trasorv

Postări Recomandate

Bună ziua, am un galaxy s5 și observ că răspunde singur la apel atunci când îl iau în mână. Nu pot să îmi dau seama dacă făcea și cu Lollipop sau face acum după upgrade la Marshmallow. Am revăzut și aplicațiile instalate dar nu știu dacă vreuna cauzează acest comportament. Am revăzut toate setările dar. ..nimic. Știe cineva care ar fi cauza? Mulțumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• trasorv

10

• FLORIN IORDACHE

6

• Dan57

1

• TestPoint

1

Top autori în acest subiect

Incercati sa-i dati o resetare din fabrica...Dar mai intai de toate trebuie sa va salvati pozele si ce mai aveti pe el... :reytre

Link spre comentariu

Te referi la folia de pe display? Al meu are folie de sticlă de vreo câteva luni deci nu e imbatranită iar displayul este cel original . Și am uitat sa spun ca și apelează singur. ...

Editat de trasorv
Link spre comentariu

Ok,eu totusi a-si incerca prima varianta cu o resetare din fabrica...Iar daca tot nu vrea sa functioneze cum trebuie.....atunci a-si incerca si varianta cu folia...adica s-a o dau jos dupa display.

Dar v-am spus eu..pana sa-i dati resetarea din fabrica sa va salvati toate pozele sau tot ce aveti dvs pe el...pe pc-u,laptop,dvd-uri,stick-uri etc... Adica pe ce doriti dvs.

O duminica minunata va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Resetarea din fabrică am făcut-o dar fără folos așa ca s-ar părea că trebuie să dau jos folia și parcă nu mă îndur. Ceva o sa fac oricum. Mulțumesc pentru răspuns și vă doresc o zi bună în continuare

Link spre comentariu

Te referi la folia de pe display? Al meu are folie de sticlă de vreo câteva luni deci nu e imbatranită iar displayul este cel original . Și am uitat sa spun ca și apelează singur. ...

Dar cam de cand a inceput sa va faca probleme telefonul,adica imediat dupa ce ati pus folia pe display sau dupa o perioada de timp dupa ce ati pus folia??

Link spre comentariu

Folia am pus-o în februarie iar problemele au apărut de vreo lună

Nu cumva o fi putin umeta folia pe dedesubt (sub folie) si face comenzi aiurea ? V-ati uitat daca e umeda pe undeva folia ???

Link spre comentariu

Ok,am inteles,atunci ultima chestie pe care o puteti face este,sa desfaceti folia de pe display si sa vedeti daca va mai faceti probleme... :scarpin

Dar asta numai daca vreti dvs sa incercati si varianta asta ca sa va iasa din griji ca nu ati incercat.

Link spre comentariu

clar problema de soft. degeaba ii dati resetare sau jos folia.. daca ar fi avut ceva touch`ul sau sa faca comenzi aiurea ar fi trebuit ca si in meniu sau in mesaje sa intre singur, ori sa tasteze singur..

setati ca ecranul sa intre in stand by singur dupa 30secunde si puneti pe masa si lasati-l o ora doua, stand cu ochii pe el si vedeti ce face.

daca telefonul apeleaza si scrie mesaje sinur, ori navigheaza prin meniu ca nebunu si dupa resoftare, atunci este clar din touchscreen.. defect rezolvabil doar prin inlocuirea lui print-un ansamblu complet display + touchscreen (geam). insa sunt sigur ca nu merita, caci are un pret.... de mai bine puneti inca 200lei si luati unul nou.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări