cristiaCT Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 Salutare, Are cineva un cod/serie de alimentator pentru TV-ul din titlu?Pe google nu gasesc nimic, iar mufa de alimentare e una rotunda cu 4 pini.Sau cum vin tensiunile pe cei 4 pini?In cel mai rau caz o sa desfac tv-ul sa vad cum vin pe mufa interna... Multumesc! Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 sânt 2 pini de + si 2 de masa,pentru asta sa inventat multimetrul ,este de ajuns pentru a afla care este si cum,12v 4-6a deci preferabil mai mult 6a decât 4a asta în cazul de sursa este cât de cât de firma,daca e made in...... ar fi bine să aibă scris 8a ca să ajungă la 4-6a reali Link spre comentariu
cristiaCT Postat Iulie 24, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2016 Am uitat sa mentionez ca tv-ul nu este la mine deci momentan nu se pune problema sa masor nimic.Proprietarul vrea un alimentator si de aia am intrebat de cod/serie,daca nu stie nimeni abia atunci voi lua tv-ul sa vad pinii. Link spre comentariu
surubarila Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Sanatate permanenta! Daca mufa seamana cu cea din poza pinii +12V sunt cei din stanga(pe vertical langa cheia de pozitionare).Modelul se vede in cealalta poza,e de la LCD-ul meu. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 (editat) daca tv-ul este cu chassis estel (asa cum credeam si google a confirmat)se aplica configuratia pinilor de ma jos ,sant si alte tv-uri ce au alta configuratie 1-3 + si 2 4 -,sau invers nu mai stiu exact,deci sant 2 variante,cel putin atat am intalnit eu,deci 99% la acest myria este valabila configuratia de mai jos Editat Iulie 24, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
surubarila Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Corect , n-am mai stat sa caut , mi s-a parut mai simplu sa-i dau poze reale. Link spre comentariu
cristiaCT Postat Iulie 24, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2016 Da, asta este adaptorul,multumesc pt cod,multumesc si pentru pozitia pinilor-tensiuni! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum