Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Myria 19753bk

cristiaCT

Postări Recomandate

Salutare,

Are cineva un cod/serie de alimentator pentru TV-ul din titlu?Pe google nu gasesc nimic, iar mufa de alimentare e una rotunda cu 4 pini.Sau cum vin tensiunile pe cei 4 pini?In cel mai rau caz o sa desfac tv-ul sa vad cum vin pe mufa interna...

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristiaCT

3

• iuliantv

2

• surubarila

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

sânt 2 pini de + si 2 de masa,pentru asta sa inventat multimetrul ,este de ajuns pentru a afla care este si cum,12v 4-6a deci preferabil mai mult 6a decât 4a asta în cazul de sursa este cât de cât de firma,daca e made in...... ar fi bine să aibă scris 8a ca să ajungă la 4-6a reali

Link spre comentariu

Am uitat sa mentionez ca tv-ul nu este la mine deci momentan nu se pune problema sa masor nimic.Proprietarul vrea un alimentator si de aia am intrebat de cod/serie,daca nu stie nimeni abia atunci voi lua tv-ul sa vad pinii.

Link spre comentariu

Sanatate permanenta! Daca mufa seamana cu cea din poza pinii +12V sunt cei din stanga(pe vertical langa cheia de pozitionare).Modelul se vede in cealalta poza,e de la LCD-ul meu.

post-203762-0-46341500-1469361004_thumb.jpg

post-203762-0-63139600-1469361015_thumb.jpg

Link spre comentariu

daca tv-ul este cu chassis estel (asa cum credeam si google a confirmat)se aplica configuratia pinilor de ma jos ,sant si alte tv-uri ce au alta configuratie 1-3 + si 2 4 -,sau invers nu mai stiu exact,deci sant 2 variante,cel putin atat am intalnit eu,deci 99% la acest myria este valabila configuratia de mai jos

post-185789-0-64833700-1469363494_thumb.jpg

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări