Vizitator SUPERMEGARAPTOR Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Sunt R20 ,am uitat sa spun,deci nu am loc sa pun 2 in paralel de r14. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Dacă pui R14 va funcționa și așa, dar autonomia va fi mai redusă.Nu se pot pune nici în altă parte ? Link spre comentariu
QQme Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Daca sunt albastri sunt Ni-Metal hidrid si au aprox. 7-8Ah la 20 el.tens.finala trebue sa fie 29V max.30V daca sunt uzati(dupa incarcare)cu 1A timp de 10 ore. Link spre comentariu
Seppy Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) In urma cu vreo trei luni am schimbat si eu tot elementi tip R20 ( 20 la numar ) Ni Cd la o bicicleta electrica . Le-am comandat de la polonezi si am asamblat pachetul in carcasa originala .A meritat din plin si nici nu erau asa scumpe , la cantitatea de 20 elementi erau vreo 12 Ron / bucata , si le-am comandat inaintea Pastilor la ei si asa s-a mai aplicat inca o reducere si era mai ieftin de 12 Ron succes Editat Septembrie 6, 2016 de Seppy Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Cum le-ati conectat? Prin cositorire sau sudura în puncte? Link spre comentariu
Seppy Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 am faltuit legaturile ( tablelele cu care au venit echipate ) si dupa aceea le-am cositorit . Pana acum nu am avut probleme cu ele ! Link spre comentariu
Vizitator SUPERMEGARAPTOR Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 In urma cu vreo trei luni am schimbat si eu tot elementi tip R20 ( 20 la numar ) Ni Cd la o bicicleta electrica . Le-am comandat de la polonezi si am asamblat pachetul in carcasa originala .A meritat din plin si nici nu erau asa scumpe , la cantitatea de 20 elementi erau vreo 12 Ron / bucata , si le-am comandat inaintea Pastilor la ei si asa s-a mai aplicat inca o reducere si era mai ieftin de 12 Ron succesSitransportul cat te-a dus? Link spre comentariu
Vizitator SUPERMEGARAPTOR Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Daca sunt albastri sunt Ni-Metal hidrid si au aprox. 7-8Ah la 20 el.tens.finala trebue sa fie 29V max.30V daca sunt uzati(dupa incarcare)cu 1A timp de 10 ore.Sunt mov si nu scrie nimic pe ei decat 29 12.Daca pun 2 de motocicleta inseriati merg oare?Ca astia max 5 km facea cu ei? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Cei de motocicletă nu cred că vor rezista mult, sunt tip Starter, nu Deep Cycle.Caută tot din ăștia NiCd sau NiMh.Sau și mai bine, unii Li-Ion pentru drone....sunt bestiali din ce-am auzit. Link spre comentariu
Vizitator SUPERMEGARAPTOR Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Cei de motocicletă nu cred că vor rezista mult, sunt tip Starter, nu Deep Cycle.Caută tot din ăștia NiCd sau NiMh.Sau și mai bine, unii Li-Ion pentru drone....sunt bestiali din ce-am auzit.Nu sunt dispus sa dau 400 lei acuma,mai ales ca daca gasesc la 20 lei bucata. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Pune de alarme, 5ah. Oricum țin mai mult decât actualele. Link spre comentariu
Vizitator SUPERMEGARAPTOR Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 (editat) Daca sunt albastri sunt Ni-Metal hidrid si au aprox. 7-8Ah la 20 el.tens.finala trebue sa fie 29V max.30V daca sunt uzati(dupa incarcare)cu 1A timp de 10 ore. Scuza-ma dar cum ai socotit ,ca 20 de elementi fac 24 V.Si tu spui ca daca au 29 de volti sunt uzati??? Editat Septembrie 11, 2016 de SUPERMEGARAPTOR Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 La tensiunea de 1,2V per element, 20 de bucăți au o tensiune de 24V. La încărcare maximă (1,4V) vor avea 28V. Un element de 1,2V se consideră descărcat când tensiunea lui scade până la circa 0,9V. Practic la 1V trebuie reîncărcați. Link spre comentariu
QQme Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Elementii noi au la terminarea incarcarii 1,4-1,45V cu vechimea aceasta tens. creste 1,5-1.55V,din pacate scade capacitatea si creste rez. interna. Link spre comentariu
Vizitator SUPERMEGARAPTOR Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Incarcatorul original face figuri .Nu are transformator si este numai electronica si bobina pe firita.Se supraincalzeste si da afara.Cel pe care l-am facut cu transf, si punte inseriata cu bec este mai mult pentru acumulatori cu plumb.Va rog frumos daca stiti o schema cat mai simpla cu, care sa incarc astia 20 de elementi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum