Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator tricicleta semi electrica

Vizitator SUPERMEGARAPTOR

Postări Recomandate

In urma cu vreo trei luni am schimbat si eu tot elementi tip R20 ( 20 la numar )  Ni Cd la o bicicleta electrica  . Le-am comandat de la polonezi si am asamblat pachetul in carcasa originala .A  meritat din plin si nici nu erau asa scumpe , la cantitatea de 20 elementi erau vreo 12 Ron / bucata , si le-am  comandat inaintea Pastilor la ei si asa s-a mai aplicat inca o reducere  si era mai ieftin de 12 Ron

succes 

Editat de Seppy
Link spre comentariu

In urma cu vreo trei luni am schimbat si eu tot elementi tip R20 ( 20 la numar )  Ni Cd la o bicicleta electrica  . Le-am comandat de la polonezi si am asamblat pachetul in carcasa originala .A  meritat din plin si nici nu erau asa scumpe , la cantitatea de 20 elementi erau vreo 12 Ron / bucata , si le-am  comandat inaintea Pastilor la ei si asa s-a mai aplicat inca o reducere  si era mai ieftin de 12 Ron   succes

Sitransportul cat te-a dus?
Link spre comentariu

Daca sunt albastri sunt Ni-Metal hidrid si au aprox. 7-8Ah  la 20 el.tens.finala trebue sa fie 29V max.30V daca sunt uzati(dupa incarcare)cu 1A timp de 10 ore.

Sunt mov si nu scrie nimic pe ei decat 29 12.Daca pun 2 de motocicleta inseriati merg oare?Ca astia max 5 km facea cu ei?
Link spre comentariu

Cei de motocicletă nu cred că vor rezista mult, sunt tip Starter, nu Deep Cycle.Caută tot din ăștia NiCd sau NiMh.Sau și mai bine, unii Li-Ion pentru drone....sunt bestiali din ce-am auzit.

Nu sunt dispus sa dau 400 lei acuma,mai ales ca daca gasesc la 20 lei bucata.
Link spre comentariu

Daca sunt albastri sunt Ni-Metal hidrid si au aprox. 7-8Ah  la 20 el.tens.finala trebue sa fie 29V max.30V daca sunt uzati(dupa incarcare)cu 1A timp de 10 ore.

Scuza-ma dar cum ai socotit ,ca 20 de elementi fac 24 V.Si tu spui ca daca au 29 de volti sunt uzati???

Editat de SUPERMEGARAPTOR
Link spre comentariu

Incarcatorul original face figuri .Nu are transformator si este numai electronica si bobina pe firita.Se supraincalzeste si da afara.Cel pe care l-am facut cu transf, si punte inseriata cu bec este mai mult pentru acumulatori cu plumb.Va rog frumos daca stiti o schema cat mai simpla cu, care sa incarc astia 20 de elementi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări