Vizitator andruala Postat Iulie 22, 2016 Partajează Postat Iulie 22, 2016 Buna seara.Am o alarma de masina yt a400, pe care vreau s-o folosesc la o alarma de casa. Am asa :alarma yt-a400, 3 senzori de miscare, o lumina si o goarna. Cand le-am montat acasa sa testez, mergea, dar dintr-un moment n-a mai mers...Alarma e armata, si nu o pot dezarma.Daca o deconectez de la sursa de tensiune si o conectez inapoi, tot armata e.Practic nu mai raspunde la telecomanda... A mai patit cineva asa ceva? Multumesc Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 (editat) vedeti sa nu fie desincronizate telecomenzile.urmati procedura de invatare telecomenzi. Editat Iulie 23, 2016 de dancostea2002 Link spre comentariu
Vizitator andruala Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 Si imi poti spune te rog care este acea procedura?Am citit in manual, dar eu nu am posibilitatea de a monta alarma pe masina... Link spre comentariu
Electronicserver Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 Nu trebuie sa o montezi pe masina, trebuie sa simulezi ca e montata. Conectezi si deconectezi plusul care, normal, vine de la contact. Link spre comentariu
Vizitator andruala Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 (editat) Unde il conectez si deconectez? Nu prea ma pricep... Editat Iulie 23, 2016 de andruala Link spre comentariu
Electronicserver Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 (editat) Intre plusul alimentarii si firul alb. Montezi un buton cu revenire si asa simulezi ca pui si iei contactul. http://www.elforum.info/topic/90952-inchidere-centralizata-pilot-yt-a400/?do=findComment&comment=998343 Editat Iulie 23, 2016 de Electronicserver Link spre comentariu
Vizitator andruala Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 am conectat cablul galben(intrare + contact) la + bateriei.Am apasat butonul valet timp de 5 secunde, dar nimic. Cand conectez cablul galben, se opreste pentru o secunda releul din interiorul alarmei, care de altfel scoate sunet contant. Firul alb?Cel de la usa?Nu trebuie cel de la contact? Link spre comentariu
Electronicserver Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 In schema apare ca alb, daca esti sigur ca galbenul e, foloseste-l pe asta. Nu stiu procedura de invatare, ai zis ca ai citit manualul, ce scrie in el? Care e procedura? Eu ti-am zis cum sa simulezi ca pui si iei contactul. Link spre comentariu
Vizitator andruala Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 Pai aceasta este schema pe care o am http://imgur.com/a/wKkeU iar aceasta este procedura http://imgur.com/a/p4dNF Care nu merge... Link spre comentariu
Electronicserver Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 (editat) Da, galben e plusul de la contact. Ce tensiune ai la baterie? Nu pot sa vad procedura, eroare: Zoinks! You've taken a wrong turn. Let's split up, gang. If you're looking for an image, it's probably been deleted or may not have existed at all. If you are looking for groovy images, visit our gallery! Editat Iulie 23, 2016 de Electronicserver Link spre comentariu
Vizitator andruala Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 Bateria are 12 V Aici este din nou procedura http://imgur.com/a/0nap9 Link spre comentariu
Electronicserver Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 Bateria telecomenzii ai schimbat-o? Te-ai asigurat ca butonul valet e bun si ca e conectat unde trebuie? Dupa ce ai legat galbenul la baterie si ai tinut apasat butonul valet 4 secunde, sistemul a raspuns prin 3 sunete ale goarnei si aprinderea luminii? Acum trebuia sa apesi butonul telecomenzii. Ai tinut apasat pana ai auzit un semnal scurt al goarnei? Unde te-ai blocat? Link spre comentariu
Vizitator andruala Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 Da, am schimbat bateriile. Butonul valet este bun. Ideea e ca sistemul scoate sunete si lumini NON STOP, nu e vreo diferenta, dar n-am reusit sa inregistrez telecomanda. Link spre comentariu
Electronicserver Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 Si cu senzorii scosi? Link spre comentariu
Vizitator andruala Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 Tot la fel este... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum