Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

yt a400

Vizitator andruala

Postări Recomandate

Vizitator andruala

Buna seara.Am o alarma de masina yt a400, pe care vreau s-o folosesc la o alarma de casa.

Am asa :alarma yt-a400, 3 senzori de miscare, o lumina si o goarna.

Cand le-am montat acasa sa testez, mergea, dar dintr-un moment n-a mai mers...Alarma e armata, si nu o pot dezarma.Daca o deconectez de la sursa de tensiune si o conectez inapoi, tot armata e.Practic nu mai raspunde la telecomanda...

A mai patit cineva asa ceva?

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Electronicserver

9

• dancostea2002

2

vedeti sa nu fie desincronizate telecomenzile.urmati procedura de invatare telecomenzi.

Editat de dancostea2002
Link spre comentariu
Vizitator andruala

am conectat cablul galben(intrare + contact) la + bateriei.Am apasat butonul valet timp de 5 secunde, dar nimic.

Cand conectez cablul galben, se opreste pentru o secunda releul din interiorul alarmei, care de altfel scoate sunet contant.

Firul alb?Cel de la usa?Nu trebuie cel de la contact?

Link spre comentariu

In schema apare ca alb, daca esti sigur ca galbenul e, foloseste-l pe asta.

Nu stiu procedura de invatare, ai zis ca ai citit manualul, ce scrie in el? Care e procedura?

Eu ti-am zis cum sa simulezi ca pui si iei contactul. 

Link spre comentariu

Da, galben e plusul de la contact.

Ce tensiune ai la baterie?

Nu pot sa vad procedura, eroare: 

Zoinks! You've taken a wrong turn.

Let's split up, gang. If you're looking for an image, it's probably been deleted or may not have existed at all.

If you are looking for groovy images, visit our gallery!

Posted Image

Editat de Electronicserver
Link spre comentariu

Bateria telecomenzii ai schimbat-o? Te-ai asigurat ca butonul valet e bun si ca e conectat unde trebuie?

Dupa ce ai legat galbenul la baterie si ai tinut apasat butonul valet 4 secunde, sistemul a raspuns prin 3 sunete ale goarnei si aprinderea luminii? Acum trebuia sa apesi butonul telecomenzii. Ai tinut apasat pana ai auzit un semnal scurt al goarnei?

Unde te-ai blocat?

Link spre comentariu
Vizitator andruala

Da, am schimbat bateriile.

Butonul valet este bun.

Ideea e ca sistemul scoate sunete si lumini NON STOP, nu e vreo diferenta, dar n-am reusit sa inregistrez telecomanda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări