Vizitator george_21_2005 Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 vreau sa imi fac un preampli cu opa 2134,care sa aiba o amplificare de maxim 10* dar nu stiu configuratia pinilor.daca ma poate ajuta cineva....pls Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 Ma fratilor dar voi nu ati auzit de Gooogle ? Stiu ca lenea e mare dar nici asa... Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 lasa ca-i dau e link-ul :weedman: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=OPA ... ogle&meta= Link spre comentariu
Vizitator george_21_2005 Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 ms mult dar intre timp il gasisem si eu.cer si eu o parere.care e mai bun?opa2604?sau opa2134?am cautat pe net si am gasit un site online cu piese electronice iar opa2604 e ceva mai scum aprox 20 lei iar opa 2134 aprox 8 lei.pe care mi-l recomandati?logic ar fi ca cel mai scump sa fie si cel mai bun dar nu e intotdeauna asa.thx Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Aprilie 13, 2007 Partajează Postat Aprilie 13, 2007 Aici este datasheet-ul cu toate informatiile: http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/opa2134.pdf Pentru comparatii poti folosi cu incredere pe nea' gogu, sunt o gramada de site-uri care au informatii despre operationalele folosite in audio. Pentru o comparatie pertinenta ar trebui sa construiesti cate un preamplificator cu fiecare si sa faci comparatia dupa care pastrezi modelul care iti place. Link spre comentariu
Vizitator george_21_2005 Postat Aprilie 13, 2007 Partajează Postat Aprilie 13, 2007 in datasheet pare sa fie mai bun opa2134 cu toate k e mai ieftin.urmeaza sa le fac o proba pentru a le compara. Link spre comentariu
RazviTm Postat Aprilie 29, 2007 Partajează Postat Aprilie 29, 2007 Mi-am comandat si eu 2 bucati dinastea opa2134, cu unu imi fac amplif portabil de casti, cu 2 baterii de 9V inseriate si facute sursa diferentiala cu 2 condensatori si 2 rezistente, si cu celalalt imi fac amplif de casti de camera, la care la iesirea din operational mai adaog un mosfet in clasa A... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum