Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nevoie urgent de config pinilor la opa 2134

Vizitator george_21_2005

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• MiniTehnicus

1

• RazviTm

1

Top autori în acest subiect

Vizitator george_21_2005

ms mult dar intre timp il gasisem si eu.cer si eu o parere.care e mai bun?opa2604?sau opa2134?am cautat pe net si am gasit un site online cu piese electronice iar opa2604 e ceva mai scum aprox 20 lei iar opa 2134 aprox 8 lei.pe care mi-l recomandati?logic ar fi ca cel mai scump sa fie si cel mai bun dar nu e intotdeauna asa.thx

Link spre comentariu

Aici este datasheet-ul cu toate informatiile:

http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/opa2134.pdf

Pentru comparatii poti folosi cu incredere pe nea' gogu, sunt o gramada de site-uri care au informatii despre operationalele folosite in audio.

Pentru o comparatie pertinenta ar trebui sa construiesti cate un preamplificator cu fiecare si sa faci comparatia dupa care pastrezi modelul care iti place.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Mi-am comandat si eu 2 bucati dinastea opa2134, cu unu imi fac amplif portabil de casti, cu 2 baterii de 9V inseriate si facute sursa diferentiala cu 2 condensatori si 2 rezistente, si cu celalalt imi fac amplif de casti de camera, la care la iesirea din operational mai adaog un mosfet in clasa A...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări