Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AEG Micromat Combi - Microundele nu mai incalzeste

Vizitator vali_ics

Postări Recomandate

Vizitator vali_ics
Salut. Am si eu o problema la un cuptor AEG Micromat Combi KB 9810 E-m. De vreo saptamana am observat ca pe partea de microunde nu mai incalzeste deloc, totul merge cum trebuie in afara de incalzire. Pe partea de cuptor electric nu are nicio problema...merge perfect, doar microundele. Astazi l-am demontat si am verificat Magnetronul (cred ca asa se numeste) si este bun, nu este strapuns. Am mai cautat pe net si unii zic sa nu fie o siguranta fuzibila dar nu o gasesc...

Am masurat iesirea transformatorului si imi dadea continuitate dar am verificat si capacitorul si nu imi indica nicio valoare...
am incercat si cu microF si chiar ohmi, nu imi indica nimic.

Se poate sa fie capacitoru` dus ? 

Daca mai aveti vreo idee care ar putea sa fie cauza..

post-243763-0-19968900-1469191002_thumb.jpg

post-243763-0-22975600-1469191003_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cam tardiv răspund acum, dar am dat peste topic azi, căutând altceva.Condensatorul de filtraj trebuie să aibă circa 1uF capacitate. Este foarte posibil să fie defect dacă nu dă nicio valoare pe capacimetru. Atenție, acel condensator lucrează la tensiuni înalte, folosiți doar alt condensator de același tip, recuperat eventual din alte cuptoare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări