Vizitator vali_ics Postat Iulie 22, 2016 Partajează Postat Iulie 22, 2016 Salut. Am si eu o problema la un cuptor AEG Micromat Combi KB 9810 E-m. De vreo saptamana am observat ca pe partea de microunde nu mai incalzeste deloc, totul merge cum trebuie in afara de incalzire. Pe partea de cuptor electric nu are nicio problema...merge perfect, doar microundele. Astazi l-am demontat si am verificat Magnetronul (cred ca asa se numeste) si este bun, nu este strapuns. Am mai cautat pe net si unii zic sa nu fie o siguranta fuzibila dar nu o gasesc... Am masurat iesirea transformatorului si imi dadea continuitate dar am verificat si capacitorul si nu imi indica nicio valoare... am incercat si cu microF si chiar ohmi, nu imi indica nimic. Se poate sa fie capacitoru` dus ? Daca mai aveti vreo idee care ar putea sa fie cauza.. Link spre comentariu
validae Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Cam tardiv răspund acum, dar am dat peste topic azi, căutând altceva.Condensatorul de filtraj trebuie să aibă circa 1uF capacitate. Este foarte posibil să fie defect dacă nu dă nicio valoare pe capacimetru. Atenție, acel condensator lucrează la tensiuni înalte, folosiți doar alt condensator de același tip, recuperat eventual din alte cuptoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum