Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AKAI A LED 2402 telecomanda

ceorneialexdru

Postări Recomandate

Buna ziua ! As dori un cod, pentru acest LED cu DVD, pe o programabila: Bravo, Allien sau Made For You. Am un cod IRC 87179, dar nu stiu sa-l traduc pe aceste programe. Sau poate exista o telecomanda echivalenta, mai cunoscuta, pe ta inportatorii nostri? Multumesc mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ceorneialexdru

4

• tehtronics

3

Top autori în acest subiect

Televizorul este la client. Spune ca e adus din Belgia si ca a cumparat o universala la vre-o 80 de lei si nu a reusit sa faca ceva. Mentionez ca eu nu sunt electronist, vand telecomenzi, Am vre-0 500 de modele, dar nu stiu in cazul asta ce sa-i dau. Am cateva cataloage vechi, cateva facute de mine, cateva programe dar uite ca tehnica avanseaza si mereu apar noutati. Va multumesc mult ca vreti sa ma ajutati si o seara buna !

Link spre comentariu

Incearca codul asta 84709, ar trebui sa mearga, e pentru Bravo

O sa incerc. Dupa configurate e foarte ciudat, dar asa-i Akai-ul.Va anunt maine seara daca merge. Multumesc mult!

Editat de ceorneialexdru
Link spre comentariu

Colegul "tehtronics" are dreptate, acest cod 84709 nu este bun, dupa o analiza mai amanuntita, am gasit 2 coduri corecte 95456 si 95499, cred ca e mai bun 95499, pentru ca are mai multe functii pe SHIFT, utile la partea de DVD.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Am incarcat o telecomanda cu cele doua coduri, acum 40 de minute si i-am inmanat-o clientului, sa vedem ce spune dupamasa. Eu va multumesc enorm de mult pentru ajutor. O dimineata buna tuturor !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări