cristybadea Postat Iulie 22, 2016 Partajează Postat Iulie 22, 2016 Am o placa de baza Gigabyte GA G31M-ES2L careia vreau sa-i fac un upgrade la memoria RAM.Am gasit sa cumpar cate 2 placute a cate 2GB si anume urmatoarele modele.Zepelin 800Mgh PC-6400 DDR2 si Corsair 800Mgh PC-6400 DDR2.Pe care dintre aceste modele sa le cumpar si daca placa suporta frecventele acestora.Momentan memoriile care sunt folosite pe aceasta placa sunt de 667Mgh.multumesc Link spre comentariu
bmwh548 Postat Iulie 22, 2016 Partajează Postat Iulie 22, 2016 Placa de baza suporta si 1066MHz (prin OC). Eu merg intotdeauna pe firmele clasice (Kingmax, Corsair, Kingston, ordinea e pur aleatoare). Cu Sycron &co am avut de multe ori probleme de compatibilitate cu placile de baza. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 22, 2016 Partajează Postat Iulie 22, 2016 Sycron, Zeppelin, Apacer, V-Data, PNY sunt niste mizerii. Geil, Corsair, SuperTalent, Muskin sunt doar integratori, cipurile de memorie pot fi orice brand,foarte bune sau foarte rele, inclusiv Sycron! Brand-uri bune de memorii sunt Kingston(Taiwan), Infineon(Germany), Nanya(Japan). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum