gusti_73 Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 Buna ziua,La doua difuzoare trebuie sa lipesc suspensia noua, din spuma (burete) cu un adeziv. Ma puteti ajuta sa imi spuneti cu ce adeziv as putea sa o lipesc fara sa o deteriorez?Prenadez merge?Multumesc! Link spre comentariu
Dominicue Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 Merge si cu prenadez ( cauta adeziv de la bison sau si mai bun de la kaiflex )cu amendamentul ca trebuie sa fie de buna calitate si sa ai suficienta dexteritate sa lucrezi rapid . Adezivul se aplica in strat cat mai subtire . Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 Daca este la primele suspensii schimbate prenadez-ul ii mai da o sansa la corectarea greselilor! Link spre comentariu
gusti_73 Postat Iulie 20, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2016 Multumesc pentru sfaturi. Sunt la schimbarea primelor suspensii de spuma. Din cauciuc am mai schimbat, lipit, dezlipit.....etc. Link spre comentariu
q_acdc Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 (editat) Pentru aceasta operatie este necesar dezlipirea dust cap !(sansele de reusita sunt mai mari) Cele mai bune rezultate le-am avut cu prenadez cat mai diluat. Editat Iulie 20, 2016 de q_acdc Link spre comentariu
gusti_73 Postat Iulie 24, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2016 Atentie, prenadezul umfla, ataca suspensiile din burete (spuma). Nu recomand. Se poate lucra si cu el dar dificil. Oricum primele suspensii schimbate, pentru cine nu a mai facut, sunt pentru invatat........ Asta am intrebat eu deschizand acest topic..........dar degeaba. De preferinta cautati un alt adeziv. Multumesc! Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 credema ca de 6-7 ani de cand am schimbat primele suspensi de burete si pana azi nu le-a atacat!!! Link spre comentariu
gusti_73 Postat Iulie 24, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2016 Astazi am schimbat la doua difuzoare de 10".......este cum zic eu......atentie mare..... Daca stiam.......era altceva. Au iesit bine functional dar estetic nu impecabil cum mi-as fi dorit (pentru mine.....nu comercial). In rest faceti cum doriti. Suspensiile sunt luate de la SAL...ungaria. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum