homer Postat Iulie 19, 2016 Partajează Postat Iulie 19, 2016 Am o nedumerire. Am o lampa de gaz Vorel cu butelie de 190g. Daca o inclin se face o flacara foarte mare. Pun si un filmulet ca sa vedeti despre ce e vorba. Poate imi explica si mie cineva fenomenul si de ce face asa. * Nu am umblat deloc la butonul de reglaj al flacarii in timpul filmuletului Mersi ! https://www.youtube.com/watch?v=lCcj3Jvsg6k Link spre comentariu
kinderu56 Postat Iulie 19, 2016 Partajează Postat Iulie 19, 2016 vine gaz lichid in loc de vapori Link spre comentariu
mac01 Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 Las-o sa consume un pic de gaz. Dupa aceea n-o sa-ti mai faca. Si a mea face la fel cand butelia e plina. Link spre comentariu
homer Postat Iulie 20, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2016 Cand am facut filmuletul era sub 50% butelia. Link spre comentariu
mac01 Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 (editat) interesant. La mine se opreste dupa ce golesc un pic din butelie. In cazul tau este foarte greu de folosit...se vede cum oscileaza flacara numai daca misti un pic lampa. Si vad ca lampa este buna..are si aprindere...a mea o aprind eu cu bricheta. Nu stiu ce sa-ti mai spun. Editat Iulie 20, 2016 de mac01 Link spre comentariu
homer Postat Iulie 20, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2016 Buna dar nu prea ). Am sa-mi iau un Rothenberger Rofire ca daca stau asa la lipit la tevi trebuie sa fac pe urma si pe a zidaru ) Link spre comentariu
area51 Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 Poti sa alegi un arzator care are butelia legata de arzatorul propriu zis printr-un furtun. Butelia fiind asezata cu fundul orizontal dispare posibilitatea ca pe furtun sa ajunga gaz in stare lichida. Uite un exemplu aici: http://www.utilul.ro/instalatii/scule-si-accesorii-instalatii/scule-instalatii/lampa-lipit-oxyflex-cu-furtun-1-3m--plastic-504000660350.html Are avantajul ca poti avea acces in locuri mai stramte iar daca lucrezi cateva ore continuu nu trebuie sa suporti si greutatea buteliei. Link spre comentariu
homer Postat Iulie 20, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2016 Am vazut-o si pe asta. Pana la urma am ales ceva calitativ de la Rothenberger. Pentru locuri mai stramte am eu scula mea ) Link spre comentariu
morocanosul Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 Cat a costat lampa din a doua imagine? Link spre comentariu
homer Postat Iulie 20, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2016 Vreo 140 lei pachetul cu transport inclus de la unguri ). Are si pentru letcon varf, e foarte fain. Daca vrei iti trimit link. Link spre comentariu
morocanosul Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 Mercy,trimite-l prin mp. Link spre comentariu
area51 Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 Am vazut-o si pe asta. Pana la urma am ales ceva calitativ de la Rothenberger. Pentru locuri mai stramte am eu scula mea ) Daca ai de lipit un teu de 22 mm, intr-un loc unde nu ai acces cu lampa mare, cred ca Dremel-ul nu face fata. Link spre comentariu
homer Postat Iulie 20, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2016 Din fericire am doar 2T uri de 22 de lipit si le pot lipi chiar afara pe teava inainte sa o pozez pe perete. Nu e facut de mine filmuletul, dar arata cat de puternica e totusi dracovenia ) Link spre comentariu
elektronu85 Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Pai daca lampa ta inroseste fitingul ca in filmulet inseamna ca ai luat arzator si butelie pentru lipituri tari, la care flacara ajunge la 2400grade Celsius. In mod normal tie iti trebuia arzator si butelie pentru lipituri moi, la care flacara ajunge pe la 1900 grade Celsius si nu inroseste asa metalul. Poti incerca sa pui o butelie de lipituri moi pe arzatorul tau, dar nu stiu sigur daca se potriveste sistemul de prindere..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum