Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Discutii despre hornuri de medii...

catalin gramada

Postări Recomandate

da la aia ma refer... da am intrebat k dc... se folosesc numai difurile astea pt hornuri... si oricum asteea coboara jos la basi da nu asa cum fac difurile cu membrana de cauciuc ;)...nu am dreptate??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adircf

10

• Romica_t

8

• catalin gramada

4

• Sharky

3

Top autori în acest subiect

sincer nu stiu cum sa iti explic, deoarece degeaba imi bat capul daca nu stii despre ce vorbesc. :smt017

Nu stii ce ii ala spl, f3, atenuare, cum functioneaza un difuzor, parametrii thielle/small, ce deosebeste un difuzor bun de cel prost..etc. Chestii de baza de prin electroacustica. Citeste si tu forumul putin, daca vrei sa inveti ceva.

Ti minte cand ti-am spus:

Bine ai venit in lumea in care o sa inveti ca in 90 la suta din cazuri o statie de camera nu are mai mult de 100 de w, o inalta profi de 30W rms suna ca si la concert si o sa aflii raspunsul la faza ca pui un difuzor de 50 W pe un amplificator de peste 100 W, ii dai in gura si nu se arde

:weedman: :weedman:

Eh, uite ca o sa imi dai dreptate ami incolo :yawinkle:

Uite.

Incepe a citi ceva din urmatoarele linkuri. Daca tie lene si zici ca e mult apoi nu are rost sa te apuci de meseria asta :yawinkle:

Linkul 1

Linkul 2

Bafta! :smt006

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări