indrei Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 da la aia ma refer... da am intrebat k dc... se folosesc numai difurile astea pt hornuri... si oricum asteea coboara jos la basi da nu asa cum fac difurile cu membrana de cauciuc ;)...nu am dreptate?? Link spre comentariu
adircf Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 sincer nu stiu cum sa iti explic, deoarece degeaba imi bat capul daca nu stii despre ce vorbesc. :smt017 Nu stii ce ii ala spl, f3, atenuare, cum functioneaza un difuzor, parametrii thielle/small, ce deosebeste un difuzor bun de cel prost..etc. Chestii de baza de prin electroacustica. Citeste si tu forumul putin, daca vrei sa inveti ceva. Ti minte cand ti-am spus: Bine ai venit in lumea in care o sa inveti ca in 90 la suta din cazuri o statie de camera nu are mai mult de 100 de w, o inalta profi de 30W rms suna ca si la concert si o sa aflii raspunsul la faza ca pui un difuzor de 50 W pe un amplificator de peste 100 W, ii dai in gura si nu se arde :weedman: :weedman: Eh, uite ca o sa imi dai dreptate ami incolo :yawinkle: Uite. Incepe a citi ceva din urmatoarele linkuri. Daca tie lene si zici ca e mult apoi nu are rost sa te apuci de meseria asta :yawinkle: Linkul 1 Linkul 2 Bafta! :smt006 Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 nu am dreptate??Nu!Citeste topicurile la care ti-a dat adi link-uri , poate te ajuta cu ceva :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum