Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Combina frigorifica gorenje 2 copresoare

Vizitator Laurentiu Catalin

Postări Recomandate

Vizitator Laurentiu Catalin

Buna ziua,poate a mai intampinat cineva aceasta defectiune peste care am dat eu,daca o pot numa asa Folosesc o combina frigorifica gorenje cu 2 compresoare,intr-o noapte sa intrerupt curentul pt cateva secunde,a 2-a zii am observat pe afisajul congelatorului eroarea tip " E2 " .Am chemat un reprezentant gorenje,a reinscris softul la placa, a disparut "E2" dar dupa 24 de ore mia pâlpâit " -16" termperatura de functionare pe care am setato. am contactat din nou reprezentantul de la service si mia spus ca trebuie inlocuita placa,zis si facut.a adus placa in octombrie,combina functiona normal fara da mai pâlpâie "-16" deja nu mai erau 30 de grade in apartament ci doar 21-22... Am decis sa nu schimb placa pt ca mi se paruse ca sia revenit.cum au venit iar caldurile a pâlpâit din nou -16.am chemat depanator sa imi schimbe placa ce am achizitionato de la reprezentantul gorenje dar dupa 20-24 de ore a aparut din nou -16 grade pâlpâind!imi puteti da si mie o parere,ce poate sa aibe?

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• POLAKU2002

2

• vikvn

2

• doru3160

1

• Vinu-i-bun

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu mai deschid alt topic

cu aceasta eroare ma confrunt si eu la un frigider gorenje RK6354W

eroare E2 intermitent pe afisaj + temperaruri de congelator in interiorul frigiderului,congelatorul functioneaza ok

tot ce bagi in frigider ,ingheata

am inteles ca ar fi vorba de un senzor temperatura ce se afla in spatele frigiderului sub capitonaj [ca sa zic asa ]

un cod gorenje dupa ce am batut netu : gorenje 108164 pe la 85-90 lei

alte idei ? sa nu comand aiurea

multumesc

Link spre comentariu

Baga termometru in dansa si uita-te din ora in ora daca e in parametri. Daca iai face treaba e ok. Eu nu stiu cum e creierasul ei. O fi intalnit o eroare de functionare si o tine minte pana la un reset manual ca sa se asigure ca intervine cineva...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna seara .defectul consta in decalibrarea senzorului din spatele frigiderului bagat in spuma....eu am facut modificare pe placa cu 3 rezistori de 10kilo legati in paralel = 3.3Kohm) in serie cu sensorul defect..

Nota1: inainte sa fac operatiunea am mai intrebat o data la service cat costa modulul... era la fel ca acum cativa ani, cca 450ron (exclus sa dau aceasta suma si de fapt sa nu elimin cauza erorii!).

Nota2: modulul de comanda nu e defect (cel putin eu asa am inteles/el pare ok), defectul e la senzorul de vaporizare (din frigider). Modulul se schimba pentru a modifica plaja de valori acceptate pentru acel senzor (decalibrat) si pentru ca e mai dificil sa schimbi senzorul (+posibil ca problema sa revina).

senzorul se afla privind din spatele combinei in partea stinga masurind de sus in jos la 40-43 de cm si la 2-3 cm dinspre marginea combinei spre interior....intre margine si grataru de racire.

Editat de POLAKU2002
Link spre comentariu

sonda TH nu-i ok acolo

Un raspuns de acest gen nu ajuta pe nimeni cu nimic.Daca aveti un raspuns complet,postati,daca nu,mai bine va abtineti,si lasati pe altii dispusi sa dea un raspuns complet.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări