Vizitator Laurentiu Catalin Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 Buna ziua,poate a mai intampinat cineva aceasta defectiune peste care am dat eu,daca o pot numa asa Folosesc o combina frigorifica gorenje cu 2 compresoare,intr-o noapte sa intrerupt curentul pt cateva secunde,a 2-a zii am observat pe afisajul congelatorului eroarea tip " E2 " .Am chemat un reprezentant gorenje,a reinscris softul la placa, a disparut "E2" dar dupa 24 de ore mia pâlpâit " -16" termperatura de functionare pe care am setato. am contactat din nou reprezentantul de la service si mia spus ca trebuie inlocuita placa,zis si facut.a adus placa in octombrie,combina functiona normal fara da mai pâlpâie "-16" deja nu mai erau 30 de grade in apartament ci doar 21-22... Am decis sa nu schimb placa pt ca mi se paruse ca sia revenit.cum au venit iar caldurile a pâlpâit din nou -16.am chemat depanator sa imi schimbe placa ce am achizitionato de la reprezentantul gorenje dar dupa 20-24 de ore a aparut din nou -16 grade pâlpâind!imi puteti da si mie o parere,ce poate sa aibe? Link spre comentariu
vikvn Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 nu mai deschid alt topic cu aceasta eroare ma confrunt si eu la un frigider gorenje RK6354W eroare E2 intermitent pe afisaj + temperaruri de congelator in interiorul frigiderului,congelatorul functioneaza ok tot ce bagi in frigider ,ingheata am inteles ca ar fi vorba de un senzor temperatura ce se afla in spatele frigiderului sub capitonaj [ca sa zic asa ] un cod gorenje dupa ce am batut netu : gorenje 108164 pe la 85-90 lei alte idei ? sa nu comand aiurea multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Baga termometru in dansa si uita-te din ora in ora daca e in parametri. Daca iai face treaba e ok. Eu nu stiu cum e creierasul ei. O fi intalnit o eroare de functionare si o tine minte pana la un reset manual ca sa se asigure ca intervine cineva... Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 (editat) Buna seara .defectul consta in decalibrarea senzorului din spatele frigiderului bagat in spuma....eu am facut modificare pe placa cu 3 rezistori de 10kilo legati in paralel = 3.3Kohm) in serie cu sensorul defect.. Nota1: inainte sa fac operatiunea am mai intrebat o data la service cat costa modulul... era la fel ca acum cativa ani, cca 450ron (exclus sa dau aceasta suma si de fapt sa nu elimin cauza erorii!). Nota2: modulul de comanda nu e defect (cel putin eu asa am inteles/el pare ok), defectul e la senzorul de vaporizare (din frigider). Modulul se schimba pentru a modifica plaja de valori acceptate pentru acel senzor (decalibrat) si pentru ca e mai dificil sa schimbi senzorul (+posibil ca problema sa revina). senzorul se afla privind din spatele combinei in partea stinga masurind de sus in jos la 40-43 de cm si la 2-3 cm dinspre marginea combinei spre interior....intre margine si grataru de racire. Editat Ianuarie 8, 2017 de POLAKU2002 Link spre comentariu
Vinu-i-bun Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Adica pe aici Link spre comentariu
vikvn Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 va multumesc ,ajutor de nota 10 Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 sonda TH nu-i ok acolo Un raspuns de acest gen nu ajuta pe nimeni cu nimic.Daca aveti un raspuns complet,postati,daca nu,mai bine va abtineti,si lasati pe altii dispusi sa dea un raspuns complet. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 eu personal am modificat placa....a, pus 3 rezistori de 10 kilo in paralel si apoi am inseriat senzorul din spuma cu acestea....functioneaza bine de citeva luni... Link spre comentariu
Alex374 Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Care sunt firele de la senzorul de temperatura din spuma că vad 5 fire? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum