LostCell Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 windowsul foloseste swap si fara sa deschizi vreo aplicatie,la mine face swap 150mega si tine liberi 300rami din 512.. :smt009 linuxu nu face dea astea..in linux pana nu is ocupati 370mega rami nu face swap deloc.Da,rata de transfer a hdd-ului este importanta deoarece el poate incetini sistemul.cand accesezi o aplicatie aceasta este incarcata de pe hdd in rami>procesoru sta dupa hdd pana ce ii da datele necesare.ce vreau sa zic este ca degeaba ai procesor f rapid si rami daca hdd-ul este lenes. Link spre comentariu
one Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 Nu ai raspuns in legatura cu sistemul de operare. Este acelasi? Link spre comentariu
Vizitator Eltax Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 da este acelasi lam reformatat. .. Link spre comentariu
maresmircea57 Postat Aprilie 14, 2007 Partajează Postat Aprilie 14, 2007 Daca zici ca ai incercat si cu 1Gb ram si tot asa rau merge e o pb. Un procesor Amd4000+ parca are un consum de 65W (nu mai stiu exact). Sursa pe care ai tu nu cred ca are mai mult de 300W. Eu as opta pt o sursa mai mare. Primul sistem l-ai facut din componente sau ai cumparat unitatea cu totul? Link spre comentariu
Vizitator Eltax Postat Aprilie 14, 2007 Partajează Postat Aprilie 14, 2007 Am cumparat unitatea cu totul :goodman: Link spre comentariu
maresmircea57 Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 Si sistemul asta nou cum a fost luat, componente sau tot asa?Pare absurd dar un sistem cumparat cu toate componentele si asamblat de firma merge mai bine ca unul facut pe bucati. Am observat asta din propria experienta! Poate si faptul ca la o anumita placa de baza cei care cunosc pun spre exemplu nu neaparat o memorie ci una mai mica dar mult mai compatibila cu pl de baza! Nu stiu sigur daca e asa dar.... oricum incearca cu alta sursa! Link spre comentariu
Vizitator Eltax Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 Sistemul a fost luat pe componente , si ce poate fi sa nu fie compatibil ramul cu placa de baza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum