Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AM O PROBLEMA !!

Vizitator Eltax

Postări Recomandate

Vizitator Eltax

Mi-am upgradat calc inainte il aveam asa : Amd Athlon 2500+ ,2X 512 Kingmax ddr 400 ,Fx 5200 128/128 , hdd 120 Wd Ata 133 , placa de baza era un ecs .skt AAcum am un Athlon 4000+ Skt AM2 ,Placa de baza Asus M2n4-SLI ,512 Kingmax 800 mhz ,BfG 7600 GT ,hardul a ramas acelasi ,Problema este :-de ce sistemul vechi mergea mai bine ca asta Adika :Rula mai bine , mi se pare ca se misca mai prost ca cel vechi .oare sa fie de la sursa ? ce susrsa mi-ar trebui ptr sistemul asta ? sa fie oare de la hdd ca a ramas pe Ata ? (am incercat si cu 1 g ram si tot la fel se misca )niste sfaturi plz ! Hristos A inviat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaby

2

• ionut20

2

• fulmoon

2

• maresmircea57

2

Top autori în acest subiect

Nu ai spus nimic de sistemul de operare?? L-ai reinstalat? e acelasi? ce sistem de operare e?de la hdd ca si componenta, nu e problema. Si de la sursa .... posibil. Ce sursa folosesti?

Link spre comentariu
Vizitator Eltax

Windowsul a fost reinstalat iar sursa este una chinezeasca la 500 w 60 ron am dat pe ea de la dc-shop.ro .ce parere ai despre sistem ? ar trebui sa am prob astea cu el ?

Link spre comentariu

Din cate se vede, n-ai castigat mare lucru cu upgrade-ul pe care l-ai facut.Inainte ai avut, dupa cum spuneai, un AMD 2500+ Barton (1.83 Ghz) si 1 Gb RAM iar acum ai un AMD 64 4000+ X2 (2.1 Ghz) si 512 RAM.Ai in plus ~300 Mhz dar nu mai ai 1 Gb RAM si asta se simte.Frecventa memoriei nu suplineste cantitatea ei.Sa nu ma intelegi gresit, e bun upgrade-ul dar nu trebuia sa te astepti la ceva spectaculos.Oricum, nu ai explicat cum ai comparat "viteza" celor 2 sisteme.Ca sa ai un castig (~20%) poti sa profiti de procesorul care e capabil de 64 bit si sa iti instalezi Windows XP x64, insa repet, sa nu te astepti la miracole.Sunt persoane care au tendinta (proasta dealtfel) sa compare "viteza" diferitelor configuratii, "numarand" bara de incarcare, atunci cand booteaza Windows-ul.Nu faci parte dintre ele, nu? :smt005 Cauta pe google : Sisoft Sandra sau Performance Test.Ruleaza testele si o sa vezi cum stai, fata de sistemele mai vechi.Un test foarte simplu, este sa compari viteza de arhivare, intre diferite configuratii.Se ia un fisier de referinta (sa zicem 100 MB) si se arhiveaza pe diferite configuratii apoi se noteaza timpul in care s-a efectuat procesul pe fiecare dintre sisteme.Succes!

Link spre comentariu
Vizitator Eltax

man procesorul meu scoate 2.600 ghz single core mere de rupe procesorul se simte super mare diferenta . in schimb orice aplicatie ce deschid hdd sta pe roshu si face zgomot inainte nu facea asa care este explicatia ? ms

Link spre comentariu
Vizitator Eltax

din cate stiu ca este cel mai bine sa ai activat dual chanel ... si la televizor este o emisiune despre calc ..si a specificat ca mai bun este dual chanel decat o singura placutza ;)

Link spre comentariu

Poti sai faci ce vrei tu. Daca deschizi aplicatii multe care fac ca necesarul de RAM sa treaca de 512mb ajungi la swap si acolo deja sa stricat treaba. Geil Is foarte bune in Dual channel.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări