cristeama Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 stimati colegi, o ruda vrea sa-i instalez pe acest laptop win. 7 pentru ca nu se acomodeaza cu win.10 preinstalat, are hdd500GB si unitate optica inclusa, adevarul ca nici eu nu ma impac cu win.10, acum este problema, am intrat in bios cu f2 si am vazut ca la prioritati de bootare este unitatea prima si hdd pe locul 2, am introdus , ca deobicei, dvd cu win. 7 si a inceput sa-si incarce fisierele, trece de momentul cu alegerea de instalare si in fereastra cind alegi in care partitie sa instaleze apare : 496GB dimensiunea din care 0GB liberi si bineinteles ca-mi spune ca nu are loc unde sa instaleze sistemul, ce se intimpla ?, am uitat sa precizez ca nu-mi vede touch-padul de mouse si nici daca-l conectez pe usb 2 sau usb 3(are 2 porturi de usb), ca sa instalez as putea ,totusi, cu ajutorul sagetilor de pe tastatura, va rog citeva sfturi cum sa procedez ?, stima Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 urmati pasii atent..mai ales de la minutul 10:00 unde zice de partitii Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Da,dar numai daca aveti de unde sa faceti rost de drivere pentru wind....7...aaa,si inca ceva,daca totusi instalati wind.....7, sa-l instalati pe 64 biti ca poate o sa gasiti drivere mai usor pentru el.. Va doresc mult,mult succes !!! Link spre comentariu
shuc Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 (editat) O sa aveti o problema cu touch-padul in windows 7. Nu functioneaza decat dupa instalarea unui soft ('Smart Gesture')care, bineinteles nu exista pe site-ul Asus decat pentru win 10 x64. Acest soft necesita preinstalarea unui alt soft, ATK package, sau ceva de genu. eu nu m-am mai complicat cu el. Am pus Win 10 si gata. Am cautat Smart Gesture pentru win 7 vreo 2 ore si m-am lasat. Bineinteles exista varianta mouse-ului. Poate aveti noroc mai mult. Va doresc succes. Editat Iulie 28, 2016 de shuc Link spre comentariu
Dell vostro Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Problema rezolvata: http://www.elforum.info/topic/117349-laptop-asus-x540s/?do=findComment&comment=1401531 Link spre comentariu
shuc Postat Iulie 28, 2016 Partajează Postat Iulie 28, 2016 Problema rezolvata: http://www.elforum.info/topic/117349-laptop-asus-x540s/?do=findComment&comment=1401531 pai omu' vrea win 7... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum