Mondan Postat Iulie 17, 2016 Partajează Postat Iulie 17, 2016 Mânat de ce scrieţi vi am început să caut despre perpetuum mobile.Am început să mă documentez cu Wiki:https://ro.wikipedia.org/wiki/Perpetuum_mobileDeşi eu nu cred în perpetuum mobile, tot citit te face şi pe tine "adept".Pe Wiki Avem:-Perpetuum mobile care nu funcționează -Pseudo perpetuum mobile -Dispozitive cu mișcare perpetuă neexplicată Adica sunt astfel de dispozitive la care nu ai gasit "chichita". [*] Pila lui Nicolae Vasilescu-Karpen [*]Generatorul N-1 Homopolar al lui De Palma [*]Roata gravitațională a lui Aldo Costa [*]Motorul cu magneți al lui Perendev [*]Dispozitivul cu flotabilitate variabilă al lui Smeretcianski La toate astea nu am găsit un defect, aşa că putem trăi cu impresia că unul dintre ele o fi perpetuum mobile. Link spre comentariu
puriu Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Toate au acelasi defect: oricine incearca sa le reproduca, nu-i functioneaza continuu. Exista o sonerie ce suna continuu din 1840 cu aceeasi pila de inalta tensiune (Oxford electric bell), dar fara pretentia ca ar fi un p.m. Link spre comentariu
morarul Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Singurul si pana in prezent cunoscutul ,,perpetuum mobile" este Universul insasi. Guvernat de legi mai, putin sau mai mult cunoscute de mintea umana. A incerca sa explici, sa reproduci si sa justifici aceste lucruri, reprezinta o provocare pentru mintea umana. Probabil suntem inca ,, necopti" pentru aceste provocari! Principalul este sa avem rabdare, sau natura mama, sa mai aiba rabdare cu noi! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Singurul care ar avea ceva sanse ar fi generatorul lui de Palma care este oarecum argumentat stiintific. Deocamdata teoriile lui de Palma legate de existenta campului primordial si fenomenele inertiale legate de acest camp nu au fost demonstrate, asa ca si masina sa ramane la stadiul de proiect ciudat. In principiu putem decide existenta unui nou camp, postulat de descoperirea bosonului Higgs si care explica de ce corpurile au masa, dar nu este nici macar de presupus ca acesta ar fi un camp primordial si ca este tocmai campul la care de Palma face referire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum