ym_dx21 Postat Iulie 17, 2016 Partajează Postat Iulie 17, 2016 (editat) Salutare ! Am un TV cu radio portabil si casetofon Toshiba cu urmatoarea problema : -pe radio si casetofon functioneaza in parametrii dar cand comut pe TV , imaginea este instabila , deformata si negativa . Am incercat sa reglez putin din RAA dar nimic ...ce ar putea fi ? am pus si o poza cu imaginea distorsionata , poate ma puteti indruma unde sa umblu sau ce sa inlocuiesc . http://www.filehost.ro/3172167790/Schema_001_jpg/ Editat Iulie 17, 2016 de ym_dx21 Link spre comentariu
stefank Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 nu e pe norma secam Franta ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 sunetul cum este pe tv?din ce se vede acolo sunt mai mult armonici decat un post tv. Link spre comentariu
ym_dx21 Postat Iulie 18, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2016 sunetul este clar si sunt anumite posturi unde se vede mult mai bine dar imaginea este inversa...negativa si instabila ...trage imaginea spre stanga Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 sunetul este clar si sunt anumite posturi unde se vede mult mai bine dar imaginea este inversa...negativa si instabila ...trage imaginea spre staD Desincronizare generala(partea cu sincroprocesorul defecte)sau o necorcondanta intre imagine si sunet,buna ar fi o schema dati mai multe detali.......... Link spre comentariu
stefank Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 sigur are PAL ? inainte de reglaje RAA , syncro si alte dereglaje ar trebui vazut ce norme de culoare si sunet are aparatul , nu am vazut specificat asa ceva pina acum si nici modelul exact al aparatului Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 Norma de culoare.....e alb negru....care norma de culoare? Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 (editat) SCHEMA I'AM DAT SI POATE FI DESCARCATA DE LA POSTUL #1. DETALII DUPAAMIAZA , SUNT PE TEL. ACUM. CE SURSA DE SEMNAL , FOLOSESTI ? Editat Iulie 18, 2016 de leoncris Link spre comentariu
stefank Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 (editat) poate m-am exprimat gresit in legatura cu televizoarele crt fabricate pentru Franta , nu am avut ocazia sa vad cum merge un astfel de televizor alb negru facut pentru FR pe sistemul european , dar cele color asa imagine aveau , pina se schimba din meniu din FR in EU sau la Grundig CUC model mai vechi care avea un buton sub usita cu butoanele din care se schimba norma https://youtu.be/NjmOQF2d1Pg Editat Iulie 18, 2016 de stefank Link spre comentariu
ym_dx21 Postat Iulie 18, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2016 schema mi-a dat-o leoncris ...si am postat-o deasupra fotografiei in primul comentariu...deci , sunetul este clar pe toate posturile dar ca imagine distorsioneaza ...practic se duce tot cadrul spre stanga si se vede negativul imaginii ca la un film vechi de aparat foto. Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 CE SURSA DE SEMNAL , FOLOSESTI ? Sper ca nu antena ... telescopica ! Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 19, 2016 Partajează Postat Iulie 19, 2016 A umblat cineva in bobinele de acord ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 daca sa umblat in bobine,cam al dracu de greu de stabilit frecventa imagine de 38,9mhz Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 Nu ar merge modificat si pus un filtru de 38.9 in loc de bobinele alea ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum