Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Lcd Hyundai HLT-3272

augustin

Postări Recomandate

Sanatate ! Defectul este urmatorul : Tv-ul pleaca din stand-by , aprinde lampile pentru o secunda si se opreste brusc . In momentul in care a oprit tensiuniile in secundar sunt 0v.

Daca decuplez invertorul nu se mai opreste si sunetul este prezent .

Daca alimentez invertorul cu 24v din sursa externa functioneaza fara probleme ..

In sursa nu am gasit deocamdata nimic defect . Electroliticii sunt schimbati toti . si din primar si din secundar .Tensiunea pe condensatorul din primar este 400v . 

Am inlocuit pe langa electroitici si optocuplorul si tl431..

Sursa este :BP-170AWL

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• augustin

2

• crmn1

2

• leoncris

2

• Badman

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

si ce consum are din sursa externa? si ce scrie pe cablaj ca poate debita sursa tv? asta este prima intrbare deoarece pot fi si alte cauze pe care nu le explicati in detaliu.contact imperfect la capat lampi iar cand alimenti extern curent mare si  totul ok

Link spre comentariu

Exista tensiune de comanda inverter ?

Am alimentat cu 24v din sursa externa , si comanda am lasato de pe Main Board (nu are legatura cu sursa , vine de pe main board ) . si asa functioneza 

Acum am lasat 24v de pe sursa tv-ului si tensiunea de comanda doar iam dato din sursa externa . Si functioneaza si in aceasta situatie .!!!

Link spre comentariu

test si test sigur contacte imperfecte la capete.daca gresesc ne pacalim toti dar asta este electronica. succes mult mergi pe acest lucru deoarece cred ca este singura sansa dar cu multa munca si multa atentie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări