Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dc++

Vizitator americanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

2

• ywar2

1

• ph3e4r

1

• MifTy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pune la tipu de conexiune "pasive" firewalled, in loc de activ.

eu sunt activ shi-mi merge searchu', si pot trage de la oricine, atata timp cat are sloturi libere.acu' explica-i americanului de ce lui nu-i merge pe activ!!! (fara glume proaste, plz!!! :snakeman: )
Link spre comentariu

Probabil se afla in spatele unui router la care nu este activata optiunea de forward a pachetelor sau are firewall .Cam astea ar putea fi motivele.

cam asta cred si eu ... explicatie exacta nu am, dar din cate DC++, strong DC, RMDC, ODC pe unele calculatoare a mers pe activ, la altele pe passive. La mine acasa merge doar pe passive (si sunt sub routerul providerului).
Link spre comentariu

La firewalul windowsului, dc++ trebuie sa fie bifat la exceptii, altfel nu il lasa sa se conecteze la internet. Deasemenea tot in firewall la add port se pot declara deschise doua porturi, udp si tcp care ulterior impreuna cu ip-ul se completeaza in settingsul de la dc++, in dreptul optiunii activ. Eu sint pe RDS si nu am mai avut neplaceri decind am facut asa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări