Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amazing amplificator

lutza2

Postări Recomandate

Pe modulul cu TDA8932 lipiti  un rezistor smd 0805 de 1K ohm pe intrarea/intrarile de semnal audio sa reduceti impedanta de intrare si reduceti zgomotul cu intrarea in gol sau sursa de semnal in stare off.

Editat de orgasmo
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lutza2

11

• lukeme

5

• Mircea

4

• balanelsimiaunel

4

Top autori în acest subiect

Ce lumea nu prea intelege este cat din functionarea acelui integrat este clasa D, cat clasa A sau AB si cat procesare digitala .Cata vreme nu ai schema reala a integratului pe masa discutiile  tehnice sunt laxative...

Daca vi se pare ca toti designerii de integrate sunt la fel de buni sau prosti , la fel de pasionati sau plictisiti de ceea ce fac, va inselati.Am cunoscut unul care a dormit continuu 6 ani in laboratorul in care lucra ca angajat desi avea un salariu urias in comparatie cu un director de multinationala din Romania.

Link spre comentariu

Si care e semnificatia postarii si caracterul la subiect ? Mai e unul singurul priceput la clasa TD, ba sunt doi. Daca inteleg chestiile astea, integratul o sa sune mai bine ?

Link spre comentariu

astea sunt secrete de fabricatie.nici n-or sa le spuna vreodata...se platesc bani grei pt cercetare.Cine dezvolta un integrat dezvolta mai multe versiuni odata cu mici diferente functie de publicul tinta.S-ar putea foarte bine ca acest integrat cu foarte mici diferente si sub un alt nume sa fie folosit intr-un telefon sau ca  o celula driver in punte pt un motor trifazat.

Chiar ascultai radioul la telefon(un samsung ieftin si vechi de vreo doi ani) in ultima vreme si am constatat ca in 12 ore de functionare continua pe casti la volum de peste 60% abia daca mi-a consumat 20% din baterie...Si nu se aude chiar rau cu castile de ipod...luand in considerare ca ascult fm pe un radio digital ultraminiatura

Link spre comentariu
Vizitator viobio

schema cred ca e pe aicihttp://www.nxp.com/documents/application_note/AN10436.pdfNu zice cat e in clasa A si cat in AB. Probabil ca pana intra in pwm modulator e intr-una din astea.

Asta cu A sau AB e maxima ,integratul fiind conceput clasa D .Daca un final clasa D este atacat cu semnal dintr-un preu construit full clasa A ,difuzorul primeste un semnal amplificat in clasa A sau D ? Editat de viobio
Link spre comentariu

Ce m-am bucurat cand am vazut postul lui viobio.

Din pacate tot discutii "laxative"  care confirma atat spusele lui balanel cat si ale lui miaunel, ca lumea nu prea intelege si ca sunt secrete de fabricatie.

Zisei ca ma bucurai pentru ca am incredere maxima in opinia lui viobio si a lui zal. Daca ei zic ca suna prost atunci asa e. Din pacate nimeni nu l-a testat.

Am comandat BTW-uri si  niste WIMA, sa vad cum o iesi pana la urma o versiune cu piese mai mari.

Link spre comentariu

Zisei ca ma bucurai pentru ca am incredere maxima in opinia lui viobio si a lui zal. Daca ei zic ca suna prost atunci asa e. Din pacate nimeni nu l-a testat.

Eu zic sa le trimiti un amplificator pt un review mai amplu... Au ei WIMA!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări