Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DLED VENGA VG32DTV3

BUGHIU

Postări Recomandate

• Răspunsuri 99
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionel sm

13

• Florinel TV

13

• stefank

11

• iuliantv

7

• 2 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Puneti linistit dumpul lui Stefank de pe pagina 2 sau 3 ,din acest topic,de pe filehost se dowloadeaza,cam incet ,dar merge...si vedeti odata daca e corect imagnea,si nu e invers!Numai daca nu va merge,cautati altul de la o placa de baza cu acest cod!Trebuie sa mearga,ca la acest model se seteaza displayul automat din soft,in service nu este setare!

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Domnu Ionel,de ce alegeti sa faceti ceva invers,decit ar trebui....asta nu e tv. CRT nu va suparati...Da-ti jos SPI-ul,puneti in soclu,o puneti la RT,salvati ce e pe el,luati de aici din topic softul o puneti pe SPI si o lipiti inapoi.Altceva mai bun nu am sa va spun.Sa nu dati jos vreo piesa de linga SPI,ca s-ar putea sa nu mearga dupa aceea!!Bun ar fii o suflanta reglata cum trebuie,aer-temperatura si putina indeminare....Spor la treaba!!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, ionel1959 a spus:

Am incercat cu stikul si n-a dat nici un rezultat. Se pare ca, cu RT809F nu se poate scrie in circuit ,dar daca alimentez memoria o merge sau...busesc RT-ul?

Decat sa strici RT-ul mai bine dai spi jos pui dump ok pe el si gata, si atunci vezi daca defectul este din soft

Link spre comentariu

I-mi mai da si mie cineva un dump pt acest tv din descriere.L-am pus pe cel de la pag.1 si nu se mai apride nici ledul.Eventual o poza clara din zona memoriei sa nu fi facut vre-o gresala.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări