Solim Postat Aprilie 9, 2007 Partajează Postat Aprilie 9, 2007 Dar uitati-va si mai incolo,cand atinge membrana...ca e cam pe bune. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Aprilie 9, 2007 Partajează Postat Aprilie 9, 2007 asta se intampla cand filmezi cu telefoane difuzoare care se misca normal Link spre comentariu
stefanev Postat Aprilie 9, 2007 Partajează Postat Aprilie 9, 2007 da, da sigur asa face un difuzor, cand o sa filmeze cu o camera buna o sa dispara efectul asta, e ca si cum filmezi cu tel si faci brusc miscari, o sa ramana imaginea un pic in urma (depinde de telefon cat de mult ramane) Link spre comentariu
Vizitator denis91 Postat Aprilie 14, 2007 Partajează Postat Aprilie 14, 2007 Ce ziceti de asta ?? Mie mi se pare ca e pe bune.......;);) Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 14, 2007 Partajează Postat Aprilie 14, 2007 Mie mi se pare ca e pe bune.......;);)... ti se paretehnic si mecanic - asa ceva nu este posibil Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 mai, mai studiati putin felul in care preiau imaginea camerele aste de 2 lei de pe telefoane inainte sa credeti toate tampeniile filmate . Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 mai, mai studiati putin felul in care preiau imaginea camerele aste de 2 lei de pe telefoane inainte sa credeti toate tampeniile filmate . ... ti se pare tehnic si mecanic - asa ceva nu este posibilMai pe romaneste, bobina nu se poate misca decat in paralel cu magnetu cea ce se vede foarte clar in poza (bobina fiind notata cu b); Daca tot nu am fost pe inteles, bobina nu se poate misca decat SUS sau JOS la fel si membrana :yawinkle: Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 Efectul asta apare din pricina vitezei mici de baleiere a senzorului camerei cu care se filmeaza. Ceva mai apropiat e efectul care se observa cind o camera, cum au cei de la stiri (in mod sigur ceva mai profesionale), filmeaza un monitor sau un TV, vibreaza imaginea de o iei la fuga desi in realitate nu se vede asa cu ochiul liber. Link spre comentariu
stefanev Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 refresh-ul monitorului se poate observa daca e pus la 60Hz si cu ochiul liber (nu vezi dungi, dar vezi imaginea cum palpaie putin). Cine a facut filmarea a vrut sa rada putin, atata tot. Link spre comentariu
Vizitator doriann Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=tbZyMY3X ... ed&search= uite aici bass Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 Oameni bolnavi. :axe: Link spre comentariu
stefanev Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 eu am admirat kicker-urile pentru ca au un design placut si performante bune. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 Nu are nici o aplicatie practica ce face gorobetele acolo, poate ii da jos noroiul de pa aripile masinii. Dupa relieful inconjurator pare a fi de prin estul Europei, ceeace nu ma mira. Ma indoiesc ca asa asculta muzica zapacitul, o sa ajunga la doctor cu urechile, capul si co---le. :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum