bobo Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 buna ziua. se da tv-ul din titlu(provenienta Anglia) cu backlight lipsa,imaginea se distinge vag pe ecran. dupa ceva masuratori totul pare ok, banuiesc unul sau mai multe led-uri defecte. inainte de a desface displayul, care se pare ca are 6 baghete de led-uri, as incerca un dump pt memoria spi. -placa mama: BN41-01958B cu memorie spi flash winboard 25Q40CL-SIP numerotata IC1304 pe placa -sursa+invertot led-uri :L42S1-DSM -T-CON: RUNTK5351TP ZZ -display: CY-HF400BGSV1H rog pe cineva care are un dump pt memoria spi flash sa ma ajute. o sa postez si eu continutul original. multumesc anticipat. Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 LASA SOFTWARE SI VERIFICA LED_urile. Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Defect de hardware Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Defect de hardware Corect 101% . Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Daca comuta programele ,are sunet,etc....nu are rost sa ''necajiti'' SPI-ul.....degeaba!! Link spre comentariu
bobo Postat Iulie 14, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2016 am desfacut panelu si am gasit primul led din prima bareta facut scrum si unul intrerupt in centrul ecranului( bareta 4). displayul are 7 barete a cate 13 led-uri fiecare. am pus zenneruri in locul lor si functioneaza dar vreau totusi sa inlocuies led-urile defecte(lipsa). cod barete: SAMSUNG 2013SVS40F L8 REV1.0 daca are cineva asa ceva sau stie de unde pot cumpara sunt interesat. multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Leduri se gasesc in multe locuri Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Pentru două muște aruncăm oala cu ciorbă lasă-l domne așa cu zennere(așa fac și eu,ba mai rău uneori ștrapez),montează panelul,și încasează-l Link spre comentariu
bobo Postat Iulie 14, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2016 tv-ul este monat si functional de 4 ore dar vreau sa montez led-urile lipsa la loc ca se vede mai intunecat acolo unde lipsesc. daca era tv-ul unui client poate ca il lasam asa dar este tv-ul meu si am pretentii sa iasa ca nou. va rog sa-mi dati pe privat ceva informatii de unde pot cumpara o bagheta sau cateva led-uri inlocuitoare. ps: la led-ul ars din colt s-a topit si lupa de deasupra lui. Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Aruncați un ochi aici: Da, este ([email protected])Cei interesati sa cumpere leduri pentru reparat barete sa-mi scrie pe privat [email protected] si le voi trimite si articolul in pdf. MultumescDupa cum se observa din poza, testerul de leduri are varfurile ascutite, lucru extrem de util in cazul intreruperii unui sir de leduri cand bareta testata nu se aprinde deloc. Cu varful testerului se apasa si se trage putin astfel incat acesta patrunde prin stratul de vopsea si putem testa fiecare led separat fara a mai fi nevoie sa razuim traseul respectiv. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 (editat) tv-ul este monat si functional de 4 ore dar vreau sa montez led-urile lipsa la loc ca se vede mai intunecat acolo unde lipsesc. daca era tv-ul unui client poate ca il lasam asa dar este tv-ul meu si am pretentii sa iasa ca nou. va rog sa-mi dati pe privat ceva informatii de unde pot cumpara o bagheta sau cateva led-uri inlocuitoare. ps: la led-ul ars din colt s-a topit si lupa de deasupra lui. De acord cu colegu buzoian, cred ca nici un depanator care se respecta, nu ar face asemenea modificari, in tv-ul personal....... Editat Iulie 14, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
nostrom Postat Iulie 15, 2016 Partajează Postat Iulie 15, 2016 De acord cu colegu buzoian, cred ca nici un depanator care se respecta, nu ar face asemenea modificari, in tv-ul personal....... Un depanator care se "RESPECTA" procedeaza in toate situatiile la fel. 1 Link spre comentariu
bobo Postat Iulie 19, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2016 am gasit pe" ol...x" o bagheta led LUMENS D2GE-320SCO-R3 din care am scos doua leduri si le-am montat in tv-ul meu. aceasta bagheta este folosita pe modelul samsung smart de 32"(seria F). multumesc celor care au citit si intervenit. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 #Un depanator care se "RESPECTA" procedeaza in toate situatiile la fel.#... Corect...cum poți să faci așa ceva?...să iei banii omului pt.o ”cârpeală” care nici nu știu cum să o calific..., și mai sunt unii care îl și ”încurajează” Postarea este veche, din 2016 ,însă dat fiind faptul că am întâlnit asemenea ”lucrări” nu pot să nu reacționez.#Rușine# celor care au spus că e bine să-l lase așa cu zennere sau ștrapuri.RESPECT colegului din Constanța. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum