cipri_mury Postat Iulie 21, 2016 Partajează Postat Iulie 21, 2016 Hai sa nu mai fim off topic Perfect de acord.Dar in ceea ce priveste rezolvarea problemei cu acea schema prin alta sursa decat acest forum poate era mai bine sa nici nu pomeniti nimic doar stiti ca aici sunt atatia care sar ca si arsi pentru fie ce fleac .Numai bine! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 (editat) De ce a primit ban Giorgica? Editat Iulie 25, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 De aici i se trage:http://www.elforum.info/topic/117411-radu-beligan/..... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Am înțeles.Mulțumesc pentru informație.Intrebam deoarece după cum se poate vedea chiar in acest topic,am colaborat oleacă cu el zilele trecute.Am rămas foarte surprins când am citit postările lui din topicul spre care ați făcut redirecționare.Chiar nu-l înțeleg deoarece nu-mi parea asa dar prefer sa ma opresc aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum