Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema controler pentru panouri fotovoltaice

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Va salut stimati colegi,am de construit un controler pentru cineva care are 10 panouri fotovoltaice si mia cerut sa-i construiesc un asemenea aparat pentru a putea incarca doi acumulatori la 12v/150a bucata,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

18

• cipri_mury

7

• nel65

5

• Mircea

2

panourile pe care le are acea persoana care vrea sa-i construiesc controler-ul are la iesire 60v 3a si 150w fiecare,cel putin asa mia spus,deci imi trebuie o schema mai solida

Link spre comentariu

chiar nu a construit nimeni pe aici asa ceva sa ma ajute si pe mine cu o schema?am cautat pe google dar nu am gasit decat porcari.

Link spre comentariu

al dracu daca postam la bodega cred ca nu ramanea unul care sa nu sa se bage in seama,macar de dragul de a se baga in seama si tot spunea ceva :2loser:

Link spre comentariu

cam complicata schema,omul ofera 200ron,prea multa munca pentru prea putini bani,ce sa mai pun la socoteala si componentele de baza :scarpin

Link spre comentariu

Va multumesc pentru multitudinea de scheme pe care mi le-ati oferit si transpiratia depusa,subiectul se poate muta la ghena sau la :mort :aut:

Link spre comentariu

Domnul Giorgi, cineva cu experienta Dvs de electronist de atata vreme ar fi trebuit sa incropeasca el insusi o schema simpla. Zic si eu, ca totusi aveti o reputatie pe forum. Sunteti prea ocupat sau doriti sa testati capacitatile colegilor?Spor la treaba!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări