catabest24 Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 (editat) Buna seara, va rog ajutati-ma as dori sa-mi fac singur instalatie termica pt centrala tip racheta.Nu stiu cum este mai eficient sa alimentez caloriferele 5 la numar, am atasat o schita a casei unde as dori sa amplasez caloriferele si cum ar trebui sa le conectez la centralaAm achizitionat 4 calorifere 100/60cm pt camere, hol si unul de 80/60cm pt baie, instalatia o sa fie din ppr.Va multumesc Editat Iulie 13, 2016 de catabest24 Link spre comentariu
cheluakame Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 Pompa ce putere are? Necesarul termic estimativ al casei cat este? Link spre comentariu
Vizitator Mangu Ion Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 buna seara sunt bransat la instalatia orasului...sa zicem energoterm am renovat una din camere si am zis ca eu sunt mai smecher si sa fac in pardoseala o serpentino-spirala infinitului ......am anulat caloriferul teava este intre tur si retur cand au inceput sa bage agent termic...surpriza nu circula apa pe teva mea ar fi folositoare o pompa micuta de recirculare? sau...altceva ce e de facut? parca nu as vrea sa bag calorifer....si asa e camera mica multumesc foarte mult Link spre comentariu
Vizitator FET Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Ti-am raspuns pe celalalt topic. Daca mai postezi aceeasi minune in tot forumul,s-ar putea sa iei vreo pauza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum