dan cod Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 Poate careva din colegi a mai intalnit sau stie ce e de facut in cazul urmator:FIU-meu a avut vineri un accident de masina in Debrecen Ungaria in sensul ca statea la semafor si a venit unulun TIR si a intrat in el.Masina e busita(din fericire nu foarte rau se poate umbla cu ea)in spate.Problema este acum soferul TIRului era turc care a recunoscut ca a fost vinovat etc .Cei din Ungaria au zis sa contacteze asiguratorul de la noi sa vedem ce putem face.Problema ziccei de la noi este ca Turcia nefiind in UE probabil are alt regim si spunea ca o sansa ar fi samergem in Ungaria si acolo poate gasim vreun reprentant al asiguratorului turcului si sa discutamcu ei sau zicea cel de la noi ca are pe cineva un avocat care nu stiu cum si ce probabil da in judecatafirma turceasca si asa se pot obtine banii de reparatie..Daca s-a lovit cineva de problema sau poate stie ce si cum il rog sa ma ajute sa stiu ce am de facut. Link spre comentariu
iuli09 Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 http://www.conso.ro/asigurari/polita-rca-cum-procedez-daca-sunt-lovit-in-afara-tarii-de-o-masina Se pare ca trebuie sa va adresati Biroului National Carte Verde din Ungaria . Link spre comentariu
Vizitator paraschivrazvan25 Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Cred ca ar fi fost bine sa fie anuntate si autoritatile rutiere din Ungaria, cu siguranta asiguratorul turc va trebuii sa va despagubeasca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum