Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hp 510 care scoate par alb

adi_0106

Postări Recomandate

de vreo 3 zile simt ca turbez cu un laptop HP510 problema sta in felul urmator: el a venit cu win xp home edition instalat si cu toate driverele pusepe "diferite persoane" le-a mancat in c#r sa ii dezinstaleze winu home si sa puna win xp professional si de aici au inceput problemele:1. drivere la componente - nevoie ...... am gasit pe net cate ceva dar a mai ramas modemul + un unknown device2. unele softuri pur si simplu nu vor sa se mearga ...... le instalez si cand le lansez nu se intampla nimic ....si fel de fel de probleme stupideaveti vre-o idee ce poate fi ?acelasi cd cu XP Professional a fost folosit si pe alte sisteme desktop si merge perfect ...... pe laptop face figuri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

3

• ionut20

2

• MifTy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

In principiu versiunea mea de XP, dupa instalare si update la zi, "stie" sa instaleze drivere cam pt toate componentele prin metoda de cautare pe net, la microsoft. Asta in cazul laptopurilor, la desktopuri mai face figuri :d

Incearca si tu sa o razi inca o data cumplect, cu formatare de partitie, bagi XP-ul si bagi drivere de pe Aici

Dupaia iti bagi un antivir, te legi la net, dai un update de windoza, si bagi ce nu merge prin metoda de update de la microsoft, daca mai e cazul si a ramas ceva neinstalat. :smt006

Link spre comentariu

In principiu versiunea mea de XP, dupa instalare si update la zi, "stiu" sa instaleze drivere cam pt toate componentele prin metoda de cautare pe net, la microsoft. Asta in cazul laptopurilor, la desktopuri mai face figuri Incearca si tu sa o razi inca o data cumplect, cu formatare de partitie, bagi XP-ul si bagi drivere de pe AiciDupaia iti bagi un antivir, te legi la net, dai un update de windoza, si bagi ce nu merge prin metoda de update de la microsoft, daca mai e cazul si a ramas ceva neinstalat. :smt006

1. cum sa fac update la xp daca nu am conexiune la net ..... ca sincer nu am tupeu sa leg laptopu` la net fara antivirus ...... iar antivirusul este unul din softurile amintite mai sus care nu se instaleazaam incercat bitdefender (nu mai stiu versiunea) - face figuri - da eraore ca nu se poate conecta la server pt inregistraream incercat kaspersky 6 - la fel face figuri cu key-ulam incercat kaspersky 5.0.124 (care il rulez pe pc-ul desktop) si dupa ce il instaleaza nu se intampla nimic ...... iar cand ii dau sa il lanseze imi zice ca un user il foloseste deja :smt075 Security Center de la SP2 al lui XP nu imi apare pe laptop .... desi pe desktop imi apare - asa ca nu am nici un fel de protectiela laptop cand dau click dreapta pe My Computer -> Properties - la System imi scrie Win XP ... bla bla bla ... Service Pack2 v2055 pe cand la desktop nu apare nimic de genu`de pe siteul din linku tau am luat si eu driverele .... dar pt modem nu este
Link spre comentariu

gata - l-am rezolvatam facut rost de un alt cd cu win xp pro + SP2 si a mers briciva multumesc ! se poate inchide/sterge

nu cumva era dvd-ul borg edition???ca asta am eu acum pe computador, si merge ca o rasnita... lua-i-ar naiba cu unattendedurile lor facute pe baza de xp student, valabile pe canada!!! :axe:
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări