tepeleacatalin Postat Iulie 13, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2016 (editat) ce inseamna scapari ?....la masuratori par a fi in regula toate tensiunile sunt mici nu doar cea principala.....si in consum nu stabilizeaza nici macar aia 67 volti care ajung nici 50.... foarte ciudat si siguranta din primar arsa...dupa inlocuire nu s-a mai ars am gasit in primar o rezistenta marcata cu valoarea de 0.27 ohmi la 1 wat si care masurata arata 1.1 ohmi pe aparat Editat Iulie 13, 2016 de tepeleacatalin Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 ce inseamna scapari ?....la masuratori par a fi in regula toate tensiunile sunt mici nu doar cea principala.....si in consum nu stabilizeaza nici macar aia 67 volti care ajung nici 50.... foarte ciudat si siguranta din primar arsa...dupa inlocuire nu s-a mai ars am gasit in primar o rezistenta marcata cu valoarea de 0.27 ohmi la 1 wat si care masurata arata 1.1 ohmi pe aparat ati auzit de operatia reusita si pacientul mort?e, asa se intampla acolo pe sasiu,sigur ati omis ceva chiar daca ati schimbat totul. Link spre comentariu
surubarila Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Mai omule, dureaza 5 minute sa faci ce ti-a zis d-l Miticamy sau ce-am facut eu cu o sursa identica ieri in post #26,chiar iti place sa te chinui? Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Rezistența aia de 0,27 Ohm/2W,este rezistența monitor de curent-valuare critică .Dacă aparatul de măsură e bun,și arată 1,1 Ohm,nu este în regulă! Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Rezistența aia de 0,27 Ohm/2W,este rezistența monitor de curent-valuare critică .Dacă aparatul de măsură e bun,și arată 1,1 Ohm,nu este în regulă! Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Diode cu scăpări,adică diode blegi,arată bine la măsurătoare,dar în circuit nu funcționează. Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Diode cu scăpări,adică diode blegi,arată bine la măsurătoare,dar în circuit nu funcționează. Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 (editat) Diode cu scăpări,adică diode blegi,arată bine la măsurătoare,dar în circuit nu funcționează. *rog un moderator să șteargă posturile dublate;a înnebunit calculatorul!* Editat Iulie 14, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Iulie 27, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2016 buna ziua tuturor colegilor azi dupa un timp de pauza in care am fost ocupat cu alte probleme m-am luat iar de soarta acestui daewoo schimbat diodele din primar adica 6v8 1n4937v si 1n4148...deci in primar nu mai e nimic neschimbat ca si semiconductori cu exceptia celor 4 diode din punte concluzia lui adica a tv a fost una clara...la alimentare a ars siguranta de pe 220 volti.....adica m-am intors de unde am plecat orice sugestie acum e superbinevenita....ce il face sa se comporte asa tz final e scos si montat bec de 60 w are un cond de 6.8 micro nepolarizat la 50 volti care imi arata 11.6 micro si care nu l-am gasit de cumparat la magazin...aflat in secundarul sursei fireste Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum