Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV DAEWOO DBT21S7K

tepeleacatalin

Postări Recomandate

ce inseamna scapari ?....la masuratori par a fi in regula

toate tensiunile sunt mici nu doar cea principala.....si in consum nu stabilizeaza nici macar aia 67 volti care ajung nici 50....

foarte ciudat

si siguranta din primar arsa...dupa inlocuire nu s-a mai ars

am gasit in primar o rezistenta marcata cu valoarea de 0.27 ohmi la 1 wat si care masurata arata 1.1 ohmi pe aparat

Editat de tepeleacatalin
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tepeleacatalin

19

• adydep

11

• Radiotelegrafist

10

• dan cod

6

ce inseamna scapari ?....la masuratori par a fi in regula

toate tensiunile sunt mici nu doar cea principala.....si in consum nu stabilizeaza nici macar aia 67 volti care ajung nici 50....

foarte ciudat

si siguranta din primar arsa...dupa inlocuire nu s-a mai ars

am gasit in primar o rezistenta marcata cu valoarea de 0.27 ohmi la 1 wat si care masurata arata 1.1 ohmi pe aparat

ati auzit de operatia reusita si pacientul mort?e, asa se intampla acolo pe sasiu,sigur ati omis ceva chiar daca ati schimbat totul.

Link spre comentariu

Rezistența aia de 0,27 Ohm/2W,este rezistența monitor de curent-valuare critică :96 .Dacă aparatul de măsură e bun,și arată 1,1 Ohm,nu este în regulă!

Link spre comentariu

Rezistența aia de 0,27 Ohm/2W,este rezistența monitor de curent-valuare critică :96 .Dacă aparatul de măsură e bun,și arată 1,1 Ohm,nu este în regulă!

Link spre comentariu

Diode cu scăpări,adică diode blegi,arată bine la măsurătoare,dar în circuit nu funcționează. *rog un moderator să șteargă posturile dublate;a înnebunit calculatorul!*

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

buna ziua tuturor colegilor

azi dupa un timp de pauza in care am fost ocupat cu alte probleme m-am luat iar de soarta acestui daewoo

schimbat diodele din primar adica 6v8 1n4937v si 1n4148...deci in primar nu mai e nimic neschimbat ca si semiconductori cu exceptia celor 4 diode din punte

concluzia lui adica a tv a fost una clara...la alimentare a ars siguranta de pe 220 volti.....adica m-am intors de unde am plecat

orice sugestie acum e superbinevenita....ce il face sa se comporte asa

tz final e scos si montat bec de 60 w

are un cond de 6.8 micro nepolarizat la 50 volti care imi arata 11.6 micro si care nu l-am gasit de cumparat la magazin...aflat in secundarul sursei fireste

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări