Vizitator Marus_Rockeru Postat Aprilie 9, 2007 Partajează Postat Aprilie 9, 2007 Stiti daca o fi posibil sa lucrez intr-un sistem de operare (windows) de pe CD ?Ma gindeam sa instalez pe HDD windows 95 (ca e mai mic), il configuram cum trebuie, si il copiam pe CD.In afara de memoria virtuala care o setez sa o faca pe un HDD o mai trebui si altceva ? Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 9, 2007 Partajează Postat Aprilie 9, 2007 Se poate, dar nu asa cum vrei tu, adica nu instalezi pe hdd si dupaia il copy pe cd. Exista programe ce fac cd-uri bootabile cu sisteme de operare. Eu am un windosXP profesional Live cu o suita de aplicatii preinstalate ce ruleaza de pe cd. Se aseamana cu un Live CD de Linux. Aici e builderul http://www.nu2.nu/pebuilder/ pentru cd Link spre comentariu
fulmoon Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 Cauta pe google :BartPE, miniPE XT, Windows XP Live.Daca vrei pe USB, e mai complicat dar se poate. Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 Asa se instaleaza pe stick Link spre comentariu
LostCell Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 cauta pe site-urile de torrente(torrentspy.com) windows xp live cd..acolo l-am vazut Link spre comentariu
dioda100 Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 acelasi lucru dar cu windows 98 se poate doar pentru verificat retelele de internet am un laptop pentiun 2 si am schimbat 5 hardiscuri pana acum si nu mai gasesc pana in 6 gb Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 daca pentru verificat retele vrei, foloseste un linux live cd... banuiesc ca n-ai prea multa memorie ram pe laptocul ala, deci incearca DSL (Damn Small Linux) si apropo, cu putin noroc ai putea gasi un bios care sa te treaca de bariera celor 6 giga... dar nu sunt foarte sigur (noteaza seria biosului, si spuen exact ce model de laptop cu P2 ai, si poate se gaseste... daca nu, si daca e un bios award, poate ai noroc si se poate modifica usor si sigur!!!) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum