surubarila Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 (editat) Sanatate permanenta!Are codul RT230-12A si e montat pe un polizor unghiular de 2,2Kw.Pozele atasate sunt de pe www.elektroda.pl.De reparat nicio sansa,desi are componente obisnuite sunt turnate intr-o rasina sau ce-o fi imposibil de indepartat.As vrea sa fac altul dupa schema gasita tot acolo dar n-am tiristor de 16A asa mic dpdv fizic.Ma gandeam sa pun triac in loc de tiristor si sa jonglez din R4/R5 curentul de poarta pt. deschidere ferma.Va rog o parere sau o alta schema cat mai simpla.Multam! Editat Iulie 12, 2016 de surubarila Link spre comentariu
Voltus Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 Schema o gasesti aici http://sxemy.ru/muzhik-v-dome/shema-plavnogo-puska-bolgarki.html Link spre comentariu
surubarila Postat Iulie 17, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2016 Schema e OK,am reusit sa-i desfac "mazga" in apa fierbinte.Maine o sa vad ce e defect. Link spre comentariu
surubarila Postat Iulie 18, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2016 (editat) Un zenner pus paralel pe alimentarea integratului era sarma.L-am inlocuit cu PL24Z si functioneaza.Nu recomand repararea acestui modul,trebuie nervi de otel pana cand ajungi la componente,ce sa mai zic de inlocuirea celor care inevitabil se distrug....Multumesc @Voltus pt. schema ! Editat Iulie 18, 2016 de surubarila Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum