Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare spate Megane 1

DarthVader

Postări Recomandate

Buna ziua

Detin un Megane 1 din 2001 break. Difuzoarele din spate sunt anemice destul de rau, cum trec cu volumul de jumatate incep sa intre in limitare. Eu de obicei tin balansul FAD putin mai mult pe spate ca sa aud egal, eu de la volan fiind mai aproape de difuzoarele din fata. Deci ajunge putere un pic mai mare la ele decat la cele din fata la acelasi volum. As dori sa va intreb ce model de difuzoare imi recomandati in locul lor? Ele sunt de 10cm si sunt simple, eu as pune cu ocazia asta coaxiale sa am tweetere si in spate. Bugetul sa zicem 200-300 de lei. 

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George

1

• DarthVader

1

Top autori în acest subiect

Daca nu ai nevoie si de grile de protectie pentru ele si masina are deja grile de protectie, cauta sa cumperi modelul Hertz DCX 100.3

Costa in jur de 200 lei. Le gasesti pe la magazinele online de profil de la noi.

https://www.google.ro/search?q=Hertz+DCX+100.3&espv=2&biw=1920&bih=993&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjqutDZwPPNAhXFnBoKHUbXAG8Q_AUIBigB

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări