rimache Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 LG 32LD450N cu sasiu LB01B Tv-ul nu vede programele digitale deloc sau apar din cand in cand "cu patratele". Cele analogice le vede bine. Alt tv la aceeasi mufa de cablu functioneaza perfect.Va rog poate ma indruma cineva cu experienta spre zona defectului si deasemenea va rog sa ma ajutati sa intru in menu service. Multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 prima oara intariti lipiturile la tuner,chiar si miez tuner ,,banana,, daca nu e posibil ca tunerul sa fie putin defect,dar nu este exclus ca sa fie mai sensibil la semnal slab,si atunci trebuie vazut exact ca buba sa nu fie din retea sa cablu tv Link spre comentariu
rimache Postat Iulie 12, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2016 Semnalul pe cablu e ok. Verificat. La teste (in meniul in care am reusit sa intru, nu cel service) spune ca la "putere" semnalul e ok, dar vad ca la "calitate" are probleme (0-10%). Alt tv pus in loc arata ok si la "putere" si la "calitate". Refac acum lipiturile la tuner dar l-am ciocanit, l-am miscat, l-am frecat si n-a aparut nici o schimbare. Link spre comentariu
rimache Postat Iulie 13, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2016 Problema (sper ca) a fost rezolvata prin refacerea lipiturilor la tuner. Cel putin deocadata e ok. La teste "calitatea semnalului" e 100%. Multumesc @iuliantv. Totusi cum as putea sa intru in menu service? Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 (editat) menu tv menu telecomanda apasate cca 5 secunde in acelasi timp,daca nu e ceva mai special,o telecomanda gen logitech ,una de service sau ceva inventii postate pe net http://hotupload.eu/a14~i?387c0e476892686517555159206cc323 Editat Iulie 13, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
rimache Postat Iulie 16, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2016 Multumesc @iuliantv. Am incercat toate metodele exceptând cumpararea unei telecomenzi (hi!). Cu aplicatiile de pe android pot sa fac o mie de lucruri, dar nu pot intra in menu service. Am facut si smecheria cu ledul ir si cu fisierul audio. Intra in toate menu-urile exceptând "EZ_ADJ". Acum tv-ul vede foarte bine programele DTV cu exceptia celor HD pe care le ingheata din cand in cand. Inca mai incerc sa intru in menu service pentru a testa alte valori la AGC. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 16, 2016 Partajează Postat Iulie 16, 2016 personal folosesc un logitech harmony pentru menu service lg generatia noua Link spre comentariu
rimache Postat Iulie 16, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2016 Daca nu gasesc alta solutie am sa cumpar si eu o telecomanda. Tv-ul este personal si nu ma ocup cu depanarea de asta am incercat alte variante "fara cheltuieli". Maine plec in vacanta si am sa continui sapaturile peste trei saptamani. Multumesc de ajutor. Link spre comentariu
rimache Postat August 4, 2016 Autor Partajează Postat August 4, 2016 Am intrat in service menu cu ZaZaRemote pe android. Nu am gasit in "EZ_ADJ" nimic unde as putea modifica ceva referitor la semnalul RF. In continuare TV-ul vede perfect programele analogice si pe cele digitale nonHD. Programele HD au probleme. La 10-15 secunde le ingheata pentru 0.5-1 secunda. La aceste programe imi arata "puterea semnalului 100%", iar "calitatea semnalului" variaza 50-100%. Cand scade sub 70-80% imaginea ingheata. La programele non HD "calitatea semnalului" e 100% constant. Cablul TV este total exclus. Un alt tv, functioneaza ireprosabil cand este conectat la aceeasi banana. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum