Radiotelegrafist Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Va salut domnilor colegi,va rog sa-mi recomandati si mie un program de ardere a cd-urilor cat mai simplu pentru ca nero mi se pare complicat si nu reusesc sa lucrez cu el,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
milo01miau Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Ashampoo burning studio.Mie mi se pare cel mai bun și este simplu de utilizat.O zi buna!!! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2016 Ashampoo burning studio.Mie mi se pare cel mai bun și este simplu de utilizat.O zi buna!!! va multumesc,chiar acum o sa-l descarc,instalez,si sa vad cum este cu el imi cere sa trec cheia de licentiere si nu stiu ce trebuie sa trec,ma puteti ajuta? Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Un program minuscul, supersimplu, gratuit, nici nu trebuie instalat- pentru scris CD-uri: writer cd exe Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2016 Un program minuscul, supersimplu, gratuit, nici nu trebuie instalat- pentru scris CD-uri: writer cd exe daca va dau pe pm parola la team viever imi puteti arata si mie pasi care trebuiesc facuti pentru a face un cd cu muzica?pentru ca nu am mai lucrat cu acest program dat de dstra. Link spre comentariu
Dell vostro Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Eu folosesc acest program foarte bun si liber: Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2016 Eu folosesc acest program foarte bun si liber: nu reusesc sa-l descarc,imi cere sa descarc si net Framework,ce dracu o fi si asta ca are 60mb? Link spre comentariu
Dell vostro Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 (editat) Descarca si instaleaza fara probleme,are nevoie de acel soft(sa fie de la Microsoft). Tutorial: Editat Iulie 11, 2016 de Dell vostro Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2016 nu reusesc sa instalez acest program imi da eroare,cu toate ca altadata se autoinstala fara sa vreau,dar acum Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Ce sistem de operare folositi ??? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2016 windows xp sp3 luat de aici si pus pe stick usbhttp://webforpc.com/software/operating-systems/windows-xp-sp3-free-download-bootable-iso/ tocmai l-am instalat acum 3-4 ore. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Ce nero ai folosit? de nu stii sa arzi un cd ca este destul de simplu de lucrat cu el Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2016 Ce nero ai folosit? de nu stii sa arzi un cd ca este destul de simplu de lucrat cu el am incercat cu nero8 ci nu mia iesit Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 am incercat cu nero8 ci nu mia iesit Incearca nero 6 sau cd burner xp. Daca astea doua ti se par complicate...nu stiu ce sa mai zic. Ma mir ca te pricepi la electronica totusi Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2016 Incearca nero 6 sau cd burner xp. Daca astea doua ti se par complicate...nu stiu ce sa mai zic. Ma mir ca te pricepi la electronica totusi electronica e una informatica e alta,am mai lucrat cu cd burner xp dar nu reusecs sa-l instalez,probabil nu ai citit ce am scris in posturila de mai sus,cine a zis ca se pricepe la electronica?citesc din carti si scriu aici sa ma dau mare,ma crezi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum