Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare program ardere cd-uri

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Va salut domnilor colegi,va rog sa-mi recomandati si mie un program de ardere a cd-urilor cat mai simplu pentru ca nero mi se pare complicat si nu reusesc sa lucrez cu el,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

11

• Dell vostro

3

• Rx-Tx

2

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Ashampoo burning studio.Mie mi se pare cel mai bun și este simplu de utilizat.O zi buna!!!

va multumesc,chiar acum o sa-l descarc,instalez,si sa vad cum este cu el :31

imi cere sa trec cheia de licentiere si nu stiu ce trebuie sa trec,ma puteti ajuta?

Link spre comentariu

Un program minuscul, supersimplu, gratuit, nici nu trebuie instalat- pentru scris CD-uri:

writer cd exe 

daca va dau pe pm parola la team viever imi puteti arata si mie pasi care trebuiesc facuti pentru a face un cd cu muzica?pentru ca nu am mai lucrat cu acest program dat de dstra.

Link spre comentariu

Eu folosesc acest program foarte bun si liber:

nu reusesc sa-l descarc,imi cere sa descarc si net Framework,ce dracu o fi si asta ca are 60mb?

Link spre comentariu

Ce nero ai folosit? de nu stii sa arzi un cd ca este destul de simplu de lucrat cu el

am incercat cu nero8 ci nu mia iesit

Link spre comentariu

am incercat cu nero8 ci nu mia iesit

Incearca nero 6 sau cd burner xp. Daca astea doua ti se par complicate...nu stiu ce sa mai zic. Ma mir ca te pricepi la electronica totusi

Link spre comentariu

Incearca nero 6 sau cd burner xp. Daca astea doua ti se par complicate...nu stiu ce sa mai zic. Ma mir ca te pricepi la electronica totusi

electronica e una informatica e alta,am mai lucrat cu cd burner xp dar nu reusecs sa-l instalez,probabil nu ai citit ce am scris in posturila de mai sus,cine a zis ca se pricepe la electronica?citesc din carti si scriu aici sa ma dau mare,ma crezi? :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări