Vizitator marius_bartos Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Difuzor Yamaha DGX 640 vibreaza bazaie atunci cand cant Am nevoie de ajutor din partea dumneavoastra Am un Pian Yamaha DGX 640 si am o problema.Difuzorul bazaie Nu stiu ce sa fac Am desfacut orga si daca tin degetele pe membrana nu se mai aude bazaitul Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Suspensia nu-i rupta? In prima poza, pe partea stinga, se vede ceva ciudar - parca ar fi rupta suspensia. Pune o poza mai clara cu parte frontala! Daca e rupta se poate schimba numai suspensia dar se poate schimba si tot difuzorul (ca pret cred ca-i tot pe-acolo). Ce dimensiuni are difuzorul? Link spre comentariu
Vizitator marius_bartos Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Nu este rupta.e doar o umbra.o sa fac o poza mai clara de unde as putea sa cumpar un astfel de difuzor si la ce bani? Link spre comentariu
turcu_dan Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Poate gasesti la partysound, arunca o privire .... Link spre comentariu
Vizitator marius_bartos Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 Suspensia nu-i rupta? In prima poza, pe partea stinga, se vede ceva ciudar - parca ar fi rupta suspensia. Pune o poza mai clara cu parte frontala! Daca e rupta se poate schimba numai suspensia dar se poate schimba si tot difuzorul (ca pret cred ca-i tot pe-acolo). Ce dimensiuni are difuzorul? Nu este rupta.e doar o umbra.o sa fac o poza mai clara de unde as putea sa cumpar un astfel de difuzor si la ce bani? Poate gasesti la partysound, arunca o privire .... Multumesc.O sa ma uit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum