Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

conversion minipro TL866CS to TL866A

Florinel TV

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

9

• Sorin Schiriac

4

• sorintv

2

• siti

1

Pt. Florin. Vreau sa-mi iau si eu un RT809F. Ce spuneti sau ce parere aveti despre adaptorul PEB-1 pt NAND Flash?

http://www.111az.com/vb/showthread.php?t=68123

Ar fi bun si un adaptor pentru nand flash , nici nu stii cind ai nevoie de citirea si rescrierea unui nand flash, eu nu miam cumparat ca am TL866 cu adaptoare care citeste si nand flash

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator aldi

am rugamintea sa-mi spuneti si mie cum pot citi un nand (nand512w3a2) cu un tl866a. am adptorul de 48, dar nu-l gasesc in lista programatorului. mulumesc!

Link spre comentariu

am rugamintea sa-mi spuneti si mie cum pot citi un nand (nand512w3a2) cu un tl866a. am adptorul de 48, dar nu-l gasesc in lista programatorului. mulumesc!

Din pacate TL866A sau TL866CS nu citeste nanduri , mai sus mam referit pentru programatorul RT809F sau RT809H care stiu de nanduri sau un TNM5000

Link spre comentariu

Numai cu tnm 5000 si cu adaptor special pentru acest nand

cu rt 809h nu merge

nu merge nici macar cu elnec wellon

Link spre comentariu

Numai cu tnm 5000 si cu adaptor special pentru acest nand

cu rt 809h nu merge

nu merge nici macar cu elnec wellon

Cu RT809H merge cu siguranta

001: Point "read" will pop up "save" dialog box, "write" will pop up the "open" dialog box.
002: The currently selected:NAND512W3A@TSOP48, capacity: 528Mbits, 66Mbytes.
003: Adapter model£ºRT-TSOP48-1, 0.5, 12*18, Pin to Pin
004: Download device programming algorithm......
005: Algo update OK
006: >------------------------------------OK---------------------------------------<

Pentru cine nu are ultimul soft sal descarce de aici

http://www.filedropper.com/rt809h-20170721-patch

Link spre comentariu

Pentru ca pinii integratului 7 , 8 , 9 , 19 , 32 , 41 , 44 nu fac contact bine in soclu , spune destul de clar programatorul

Link spre comentariu

stiu Florine ce spune,tocmai de aceea am postat,am verificat tot ce se poate,am curatat adaptorul,am incercat si cu alt adaptor la care nu imi vede doar un pin

si indiferent ce am facut ca doar nu este primul NAND citit de mine ,tot nu am reusit sa citesc ceva de pe acest circuit .Mentionez ca am citit acest nand cu tnm 5000

posibil sa fie o greseala in cablajul adaptorului sau sa nu stie sa-l citeasca

Link spre comentariu

Daca este nandul acesta NAND512W3A2 este normal sa nul citeasca , RT809H stie doar de NAND512W3A fara 2 in coada , asta este parerea mea ca RT809H abia lam cumparat de vreo 4 zile si nu am un nand la indemina sa incerc , insa TNM urmeaza sa mil cumpar dar va mai dura un pic

Sau trebuie vreun soft mai nou dar cind va aparea si atunci ne dumerim

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări