winstyle Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Nu știu cine l-a ''reparat'' inainte , dar ar trebui să-și cumpere oi și să lase electronica Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 TV adus la reparat ca nu prinde programe. da este cu adevarat ,,ciobaneala,, nu am nimic cu nimeni,dar tare sant curios cu vor arata dupa reparatie,am vazut destuli care se dau mari in reparatii,dar daca ai pui sa faca o modificare,adaptarea altui tuner,surse,arti audio,sau ceva de acest gen,nu o vor face,ori din grandomanie ca ei sant meseriasi si acolo trebuie schimbata toata placa(daca asta se mai cheama depanare)si bineinteles ca te costa 300-400lei cel putin reparatia unui tv de 10-15ani care cam tot ajunge sa-l cumperi in stare buna second hand, recent am reprimit la reparat un tv,acest tv a fost reparat de mine acum cca 4ani ,avea sunet busit ,circuit integrat smd nu se merita comandat de afara,la pretul care ajungea atunci,si in acel moment am adaptat un modul amplificare,care era ok,dupa 4 ani sa dus sursa si omul ma sunat sa mi-l aduca la reparat,eram ceva ocupat si l-am amanat pentru o saptamana,a zic ca e ok,dar dupa 2 zile sa dus la un service si idiotul inginer de acolo a spus ca treuie schimbata placa de baza si ca aceasta costa 400lei plus munca lui,a mai spus si o ineptie ca acel tv orion (orion de la mama lui) este de fapt un lg,si ca din cauza modificarii pe sunet sa dus placa de baza,a scos acel modul,si a dat tv-ul deoparte,cand propietarul ma sunat pe mine sa ma intrebe daca nu cumva am o placa mai ieftina pentru acel tv ,sau chiar de lg ca se potrivesc,ca asa a zis inginer ...p...a,i-am zis sa ia tv-ul de acolo ca este un cretin daca zice de un tv orion lcd ca este lg. la adus la mine ,in 4 suruburi din cca 20 ,si sa constatat si lipsa modulului de amplificare adaptat de mine,in cca 10 minute am gasit buba,circuitul integrat din sursa stby(15lei) si vre-o 2 condesatori,si bineinteles ca a trebuit sa adaptez alt final audio,si tv-ul a prins viata in cca 4ore,manopera 150lei asa ca sant satul de meseriasi care critica cum lucreaza altii dar ei nu au facut in viata lor o modificare sau o adaptare in lipsa de componente,ca ei sant meseriasi si doar prin schimarea modulelor sau a intregului tv lucreaza,sau mai schmba o siguranta si 2 condesatori si un tranzistor (pret componente 15lei) si te trezesti cu manopera 200-400lei 2 Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 scuze de lipsa unor litere din continut,dar unele taste merg mai greu, Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Iti dai seama ca nu a iesit estetic precum originalul,dar nici ca in poza 3. Din graba nu am mai facut foto si la final,chiar voiam, In mare traseele refacute cu fir din cablul de retea,noul tuner nu avea pinii la 90 de grade acolo am folosit terminale de condesatori,ramase de la alte reparatii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum