orgasmo Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Poze cu diverse module putin "distruse" de depanatori sau utilizatori. Link spre comentariu
naetv Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 (editat) Editat Iulie 12, 2016 de naetv 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 22, 2016 Partajează Postat Iulie 22, 2016 Banuiesc ca ultima e nerecuperabila Link spre comentariu
mac01 Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Sursa asta n-as pune-o la dezastre! Arata bine da-o incolo..se poate repara fara probleme...nu sunt exfoliate sau arse cablajele...circuitele sunt destul de groase si la vedere....etc.. Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 5, 2016 Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 (editat) Sursa asta n-as pune-o la dezastre! Arata bine da-o incolo..se poate repara fara probleme...nu sunt exfoliate sau arse cablajele...circuitele sunt destul de groase si la vedere....etc.. sant si eu de aceeasi parere,sant cateva exemple care mi se par cat de cat ok,dar fiecare face din topicul lui aproape tot ce doreste ,am avut si eu ceva poze odata,dar in timp sau pierdut, un cui in loc de siguranta in philips l6 sursa in mare parte tot ce era tranzistor nu mai era nimic din el doar piciorusele topite erau la locul lor,si placa exfoliata si afumata, gat tub crt spart lipit cu super glue,bineinteles flama albastra interna,trafo linii tv chinezesc umflat ca un cartof in cuptor,pesemene spire in scurt,ce au dus la fierbere, tv grundig model mai vechi ani 70-80 cu tuner si cale comuna detasabil intr-un singur modul,ce fusese inlocuit cu o jumatate de tv rusesc alfa,si multe altele Editat Noiembrie 5, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 L-a pus pe perete si a pus suruburi mai lungi. Dar cum s-a nimerit panglica aia chiar in dreptul surubului? Sa nu-mi spui ca asa a venit din fabrica..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum