mariantoader82 Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Va salut! Acest lcd functioneaza normal sunet si imagine dar dupa 3-4 min miroase a ars si iese fum din panel pe la coltul din dreapta sus ,mai mult in functionare nu l-am lasat sa vad ce se intampla . Panel LK 315T3Gw30Y. Ce pareri aveti? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Contact prost la soclu lampilor(lampa obosita), trebuie demontat panelul si vazut....... Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Iulie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2016 (editat) Am demontat panelul si e ars soclul de la o lampa ,deci trebuie inlocuita toata bacheta de pe partea dreapta plus o lampa care era arsa la un capat si cind am vrut sa o scot sa rupt. Multumesc frumos pentru ajutor! Am cautat pe la magazine sa cumpar acel suport ,pe el sunt montate 6 lampi si scrie RUNTK3924TPZZ , nu am gasit probabil se numeste altfel ,va rog frumos sa ma ajuta-ti ! Editat Iulie 10, 2016 de mariantoader82 Link spre comentariu
naetv Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 pina la urma se pare ca ala este codul https://encrypted.google.com/search?q=RUNTK3924TPZZ&biw=1280&bih=865&tbas=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwitoKWHgunNAhXJaRQKHTy4AbEQ_AUIBigB#imgrc=vu8_jGI4lpR0zM%3A si denumirea ar fi Sharp Lamp Holder numai ca este posibil sa nu fi adus nimeni la noi - variante : una din recuperari sau taiata partea arsa si improvizat un soclu pentru o lampa si refacut trasee , chiar si in aer Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Iulie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2016 Multumesc mult pentru ajutor ,cred ca o sa improvizez ceva acolo . Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Se realizează frumos un cablaj imprimat identic-cu găurele și "tăte cele"-iar pe post de socluri pentru lămpi se utilizează suporți de siguranțe fuzibile-varianta fără plastic- Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Pina acum am avut probleme doar cu lampile la aceste tv-uri, daca as avea o problema de genul asta, probabil ca as decupa dintr-o sursa defecta, partea cu soclu de la siguranta si as prinde-o cu suruburi in locul soclului ars........... Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Din soclu de sigurante fac si eu. Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Iulie 24, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2016 Am comandat la Miv... 2 lampi de 32inchi si am descoperit ca sunt mai lungi cu 9mm si nu are acelasi sistem de prindere ,totusi am adaptat o lampa in locul celei arse . Acum se vede un pic mai luminos in zona aceea semn ca si restul de lampi sunt obosite . Ideal era sa le inlocui pe toate dar nu am gasit modelul respectiv decit undeva la 165lei buc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 (editat) Cit de curind se va activa protectia, din cauza lampilor obosite, dar se poate dezactiva protectia si mai merge un timp, totusi corect este inlocuirea lampilor. Editat Iulie 24, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum