Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD SHARP model LC -32D44E-BK

mariantoader82

Postări Recomandate

Va salut!

Acest lcd functioneaza normal sunet si imagine  dar dupa 3-4 min  miroase a ars si iese fum din panel pe la coltul din dreapta sus ,mai mult in functionare nu l-am lasat  sa vad ce se intampla .

Panel  LK 315T3Gw30Y.

Ce pareri aveti? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mariantoader82

4

• naetv

1

• dan cod

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am demontat panelul si e ars soclul de la o lampa ,deci trebuie inlocuita  toata bacheta de pe partea dreapta plus o lampa care era arsa la un capat si cind am vrut sa o scot sa rupt. Multumesc frumos  pentru ajutor!

Am cautat pe la magazine sa cumpar acel suport ,pe el sunt montate 6 lampi  si scrie RUNTK3924TPZZ , nu am gasit probabil se numeste altfel ,va rog frumos sa ma ajuta-ti !

post-210602-0-24821600-1468157122_thumb.jpg

post-210602-0-48945000-1468157189_thumb.jpg

Editat de mariantoader82
Link spre comentariu

pina la urma se pare ca ala este codul https://encrypted.google.com/search?q=RUNTK3924TPZZ&biw=1280&bih=865&tbas=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwitoKWHgunNAhXJaRQKHTy4AbEQ_AUIBigB#imgrc=vu8_jGI4lpR0zM%3A si denumirea ar fi Sharp Lamp Holder numai ca este posibil sa nu fi adus nimeni la noi - variante : una din recuperari sau taiata partea arsa si improvizat un soclu pentru o lampa si refacut trasee , chiar si in aer

Link spre comentariu

Se realizează frumos un cablaj imprimat identic-cu găurele și "tăte cele"-iar pe post de socluri pentru lămpi se utilizează suporți de siguranțe fuzibile-varianta fără plastic- :96

Link spre comentariu

Pina acum am avut probleme doar cu lampile la aceste tv-uri, daca as avea o problema de genul asta, probabil ca as decupa dintr-o sursa defecta, partea cu soclu de la siguranta si as prinde-o cu suruburi in locul soclului ars...........

post-237484-0-78730100-1468161345_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am comandat la Miv... 2 lampi de 32inchi  si am descoperit ca sunt mai lungi cu 9mm si nu are acelasi sistem de prindere ,totusi am adaptat o lampa in locul celei arse .

Acum se vede un pic mai luminos in zona aceea semn ca si restul de lampi sunt obosite .

Ideal era sa le inlocui pe toate dar nu am gasit modelul respectiv decit undeva la 165lei buc.

Link spre comentariu

Cit de curind se va activa protectia, din cauza lampilor obosite, dar se poate dezactiva protectia si mai merge un timp, totusi corect este inlocuirea lampilor.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări