gabypyly Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Buna ziua colegi. As dori sa identific o dioda zener smd doar ca nu pot sa-i fac poza pentru ca e sub trafo chopper intr-o sursa. Am reusit sa vad cate ceva cu o lanterna si o lupa dar nu am gasit nimic pe net despre ce ar fi vorba. Poate vreun coleg isi da seama despre ce este vorba. Dupa inscriptia de pe placa este dioda zener si este la 12 v. Atasez cam ce scrie pe ea. Multumesc anticipat. untitled 1.bmp Link spre comentariu
nostrom Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Cred ca e vorba de BZX384-C12 Link spre comentariu
gabypyly Postat Iulie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2016 Multumesc pentru informatie , astept si alte pareri.Am vazul la datasheet la BZX384-C12 ca se marcheaza cu WI dar pe aceasta dioda nu scrie asa ceva. Am cautat dupa marcajul VU sau DB sau GP dar nu am gasit nimic sa se potriveasca cu zener de 12v. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Din ce aparat provine? Link spre comentariu
gabypyly Postat Iulie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2016 Este dintr-un stepper de fitness , este blocul de alimentare. Link spre comentariu
nostrom Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Multumesc pentru informatie , astept si alte pareri.Am vazul la datasheet la BZX384-C12 ca se marcheaza cu WI dar pe aceasta dioda nu scrie asa ceva. Am cautat dupa marcajul VU sau DB sau GP dar nu am gasit nimic sa se potriveasca cu zener de 12v. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 simplu,este o dioda stabilizatoare la 12v. Link spre comentariu
gabypyly Postat Iulie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2016 Multumesc pentru informatii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum