Depanatoru Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Exact asta e motivul filmuletului , dar ce-mi place cum apar "eroii" care sa sustina ce usor e sa dai jos un led , numai asa de dragul discutiei ... Link spre comentariu
naetv Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 ideea buna , felul cum a lucrat cam lasa de dorit , dar poate il interesa doar sa arate procedeul si nu estetica lucrarii mie imi pare mai simplu si mai economic decit schimbat toata bagheta si nu cred ca este sigur mai predispusa la o noua defectare decit una noua 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Exact asta e motivul filmuletului , dar ce-mi place cum apar "eroii" care sa sustina ce usor e sa dai jos un led , numai asa de dragul discutiei ...Banuiesc ca unii nici nu au vazut cum arata real desfacut un panel Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Eu mai repede schimb ledul decit sa chirchesc asemenea petec sa lipesti pe banda de leduri alt led si se urca un pic mai sus asta e cirpeala Link spre comentariu
sorintv Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 (editat) Metoda inedita de lipit benzile la display-uri! Pozele le-am gasit pe net. Editat Iulie 10, 2016 de sorintvr Link spre comentariu
clony Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Eu mai repede schimb ledul decit sa chirchesc asemenea petec sa lipesti pe banda de leduri alt led si se urca un pic mai sus asta e cirpeala Eu zic ca mai degraba se vad pete pe ecran daca inlocuiesti led-ul si dupa lipesti deasupra lentila de dispersie decat daca folosesti metoda prezentata in primul post. Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 ideea buna , felul cum a lucrat cam lasa de dorit , dar poate il interesa doar sa arate procedeul si nu estetica lucrarii mie imi pare mai simplu si mai economic decit schimbat toata bagheta si nu cred ca este sigur mai predispusa la o noua defectare decit una noua Daca dupa 4636 h de functionare au crapat 2 led_uri de pe aceeasi banda eu "cred ca este sigur mai predispusa la o noua defectare decit una noua" . Link spre comentariu
naetv Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Daca dupa 4636 h de functionare au crapat 2 led_uri de pe aceeasi banda eu "cred ca este sigur mai predispusa la o noua defectare decit una noua" . eu am un samsung 40h5500 si a tinut intre 45 si 60 de zile pina a cazut primul led , de nou , si am mers cam pina la un an si sapte - opt luni - timp in care au aparut mai multe zone intunecate , cam acum 3 luni am apelat la service si au schimbat display-ul cu unul nou si pina in doua luni a aparut alta zona intunecata - saptamina trecuta mi l-au schimbat din nou , sa vad cit tine , oricum iese din garantie - concluzia mea : este loterie cu led-urile - unele au tinut 18 luni altele au cedat in mai putin de doua luni Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Si eu cind am zis ca sunt niste gunoaie ordinare numi dadeati dreptate , lasa ca asa le trebuie la clienti fraieri care dau bani aiuria pe un tv tip GUNOI Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Nu,sunt niște aparate minunate care au grijă de buzunarele depanatorilor Link spre comentariu
naetv Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Si eu cind am zis ca sunt niste gunoaie ordinare numi dadeati dreptate , lasa ca asa le trebuie la clienti fraieri care dau bani aiuria pe un tv tip GUNOI multumesc de apreciere !!!!!!!!!! Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Now onto LEDs. When we talk about LED lifetime, we mean the period after which the LED light puts out only 70% of its original light. (Note: this is not total failure, just the point at which the system emits less light and a fundamental difference in the definition of ‘lifetime’ largely because LEDs are a fundamentally different illumination technology.) In technical parlance, this is the L70 rating and can range from 50,000 to 100,000 hours based on design and operating temperature. Even after that time period, the LED light will continue to operate for years; just not at 100%. Drace, nu stiam ca unii vor sa-i tina TV-ul sau monitorul minim 120 de ani... https://www.digitallumens.com/resources/blog-post/truth-about-led-lifetimes/ Link spre comentariu
clony Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Daca majoritatea tv sunt gunoaie ce marci recomandati? Led-uri in spate sau cele montate pe lateralul panelului? Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Cel cu "led-uri in spate", adica cu contrast dinamic de valori enorme si local dimming(backlightul LED comuta in functie de imaginea aflata in acel moment pe ecran) au un pret pe masura, iar imaginea e fenomenala. http://www.rtings.com/tv/tests/movies/dark-scene/local-dimming Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Cel cu "led-uri in spate", adica cu contrast dinamic de valori enorme si local dimming(backlightul LED comuta in functie de imaginea aflata in acel moment pe ecran) au un pret pe masura, iar imaginea e fenomenala. http://www.rtings.com/tv/tests/movies/dark-scene/local-dimming Imaginea este fenomenala de aiuria ce imagine buna sa ai cu citeva leduri si cu nailon negru pe display Now onto LEDs. When we talk about LED lifetime, we mean the period after which the LED light puts out only 70% of its original light. (Note: this is not total failure, just the point at which the system emits less light and a fundamental difference in the definition of ‘lifetime’ largely because LEDs are a fundamentally different illumination technology.) In technical parlance, this is the L70 rating and can range from 50,000 to 100,000 hours based on design and operating temperature. Even after that time period, the LED light will continue to operate for years; just not at 100%. Drace, nu stiam ca unii vor sa-i tina TV-ul sau monitorul minim 120 de ani... https://www.digitallumens.com/resources/blog-post/truth-about-led-lifetimes/ Nu trebuie sa tina 120 de ani ci toata viata doar daca traiesti doar 2 zile Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum